polioputanescu 0 Napisano Marzec 21, 2021 Bardzo przykra dla mnie sytuacja- w wyniku covida i redukcji w firmie straciłem pracę. Nie ukrywam, że było to dla mnie ciężkie, mam kredyt do spłacenia. Wrzuciłem ogłoszenie na fb i kto się odezwał. Moja była sprzed jakiegoś czasu ( krótki romans), że miałaby coś dla mnie, bo firma jej kuzyna poszukuje kogoś z takimi kwalifikacjami jak ja. A rozstaliśmy się w niezgodzie i gniewie. A ona wyciągnęła do mnie rękę. Napisała do mnie przez fb i powiedziała, że, puszcza w niepamięć te konflikty i spory i ma dla mnie coś. A to ona odeszła do innego. Klasa co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 21, 2021 Pewnie ją łiła swędzi, a ty już rączki zacierasz, że pieczesz 2 pieczenie. Stopo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polioputanescu 0 Napisano Marzec 21, 2021 Nic ją nie swędzi, bo ma kogoś innego- po prostu umie się zachować i ma klasę. Podziękowałem jej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polioputanescu 0 Napisano Marzec 21, 2021 Przed chwilą, TakaJedna napisał: Mało jest takich osób więc powinieneś to docenić. Zwłaszcza w dzisiejszych czasach, gdy trudno jest znaleźć pracę, a i ludzie nie są przyjaźnie nastawieni. Bardzo jej podziękowałem, szczególnie że wyciągnęła do mnie rękę, a wczesniej rozstaliśmy sie w konflikcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToBezZnaczenia 577 Napisano Marzec 21, 2021 Po co z nami się właściwie dzielisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wariete 73 Napisano Marzec 21, 2021 Przed chwilą, ToBezZnaczenia napisał: Po co z nami się właściwie dzielisz? Jest szczęśliwy, że ktoś mu pomógł w kryzysie i dlatego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToBezZnaczenia 577 Napisano Marzec 21, 2021 Przed chwilą, wariete napisał: Jest szczęśliwy, że ktoś mu pomógł w kryzysie i dlatego. Może jestem dzisiaj czepliwy, ale tytuł mnie kuje w oczy. A co do zachowania dziewczyny, dla niektórych jest ono dość naturalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wariete 73 Napisano Marzec 21, 2021 1 minutę temu, ToBezZnaczenia napisał: Może jestem dzisiaj czepliwy, ale tytuł mnie kuje w oczy. A co do zachowania dziewczyny, dla niektórych jest ono dość naturalne. Może jesteś, nie wiem. Tytuł jak tytuł. Mnie nie razi. Kwestia interpretacji i postrzegania meritum. Skoro taki tytuł zaistniał, oznacza to, że autor nie uświadczył pomocy od nikogo, tj. żadnej kobiety. Stąd takie a nie inne przemyślenia. Tak uważam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polioputanescu 0 Napisano Marzec 21, 2021 12 minut temu, wariete napisał: Jest szczęśliwy, że ktoś mu pomógł w kryzysie i dlatego. Tak i jeszcze jestem pod wrażeniem jej zachowania. Nie dość, że ładna, to jeszcze z klasą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 21, 2021 1 minutę temu, polioputanescu napisał: Tak i jeszcze jestem pod wrażeniem jej zachowania. Nie dość, że ładna, to jeszcze z klasą. No to tak jak ja;) tez jestem pikna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wariete 73 Napisano Marzec 21, 2021 1 minutę temu, polioputanescu napisał: Tak i jeszcze jestem pod wrażeniem jej zachowania. Nie dość, że ładna, to jeszcze z klasą. Dobrzy ludzie istnieją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 21, 2021 3 minuty temu, TwojaMuuza napisał: No to tak jak ja;) tez jestem pikna I mondra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polioputanescu 0 Napisano Marzec 21, 2021 5 minut temu, TwojaMuuza napisał: No to tak jak ja;) tez jestem pikna Musiałbym obejrzeć:) Ale ciągle w szoku jestem.. bo akurat po niej zważywszy na sposób w jaki się rozstaliśmy, bym się nie spodziewał tego gestu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 21, 2021 2 minuty temu, polioputanescu napisał: Musiałbym obejrzeć:) Ale ciągle w szoku jestem.. bo akurat po niej zważywszy na sposób w jaki się rozstaliśmy, bym się nie spodziewał tego gestu. Jakiego gestu? Opisz, może coś poradzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bbcw 4 Napisano Marzec 21, 2021 Skoro rozstaliscie sie w gniewie, to jednak nie taka kobieta z klasą XD jak dla mnie szukała po prostu pracownika, zeby pomóc rodzinie, skoro byliscie troche razem, to chyba wie, ze jestes dobry w tym co robisz i napisała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polioputanescu 0 Napisano Marzec 21, 2021 9 minut temu, TwojaMuuza napisał: Jakiego gestu? Opisz, może coś poradzę Przeczytaj post startowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polioputanescu 0 Napisano Marzec 21, 2021 8 minut temu, bbcw napisał: Skoro rozstaliscie sie w gniewie, to jednak nie taka kobieta z klasą XD jak dla mnie szukała po prostu pracownika, zeby pomóc rodzinie, skoro byliscie troche razem, to chyba wie, ze jestes dobry w tym co robisz i napisała. Akurat takich pracowników jak ja jest na rynku zatrzesienie i mogli wziąć każdego, a ona pomyśłała o mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 21, 2021 Przed chwilą, polioputanescu napisał: Akurat takich pracowników jak ja jest na rynku zatrzesienie i mogli wziąć każdego, a ona pomyśłała o mnie. Jak będę szefowa to też wezmę kogo chcę;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polioputanescu 0 Napisano Marzec 21, 2021 5 minut temu, TwojaMuuza napisał: Jak będę szefowa to też wezmę kogo chcę;) To firma jej kuzyna a nie jej. Ona mnie jedynie poleciła, co było ogromnym gestem z jej strony, bo mogła przecież mnie olać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 21, 2021 Dobra stopa weź się nie podniecaj. Życie to nie bajka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Marzec 21, 2021 1 minutę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Dobra stopa weź się nie podniecaj. Życie to nie bajka. Gdyby naprawdę taka sytuacja zaistniałą to osobiście bym ją i jej propozycje olał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 21, 2021 2 minuty temu, lonelyman napisał: Gdyby naprawdę taka sytuacja zaistniałą to osobiście bym ją i jej propozycje olał. Bo widocznie masz honor. Stopa nie wie, co to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polioputanescu 0 Napisano Marzec 21, 2021 11 minut temu, lonelyman napisał: Gdyby naprawdę taka sytuacja zaistniałą to osobiście bym ją i jej propozycje olał. A dlaczego? Wolałbyś przestać spłacać kredyt i mieć komornika na karku? Ile Ty masz lat ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 21, 2021 1 minutę temu, polioputanescu napisał: A dlaczego? Wolałbyś przestać spłacać kredyt i mieć komornika na karku? Ile Ty masz lat ? Honor o wiek nie pyta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Marzec 21, 2021 2 minuty temu, polioputanescu napisał: A dlaczego? Wolałbyś przestać spłacać kredyt i mieć komornika na karku? Ile Ty masz lat ? Trzeba robić tak aby nie mieć kredytu i kasę na koncie. Nie interesuje mnie co zrobiłby ktoś. Każdy robi jak uważa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Marzec 21, 2021 4 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Honor o wiek nie pyta. Idę coś obejrzeć. Taki utworek na niedzielny wieczór. Jak się nie spodoba to trudno i żyje się dalej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 21, 2021 Słucham erosa ostatnio xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polioputanescu 0 Napisano Marzec 21, 2021 Bo nie macie takiej klasy jak ta kobieta, zwyczajnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 21, 2021 Może mamy wiele klas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Marzec 21, 2021 4 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Słucham erosa ostatnio xD Erosa . Może tutaj przejdzie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach