Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudia1703

Dionelle - tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Sprzedam tabletki antykoncepcyjne Dionelle. Posiadam 2 opakowania - jedno 21 tabletek i drugie na 3 miesiące (21x3 listki). My z partnerem zdecydowaliśmy się odstawić. Długa data ważności. Sprzedam oczywiscie w niższej cenie.

dobra decyzja, staracie się o dziecko? jeśli tak to powodzenia, ja staram się z monitorem płodności cyclotest mySense z aplikacją do planowania ciąży

Póki co przestajemy uważać. Dajemy sobie takie pół roku przyjemności bez żadnego nacisku i stresu. Partner ma słaba jakość nasienia, więc oboje nastawiamy się raczej na in vitro, ale najpierw i tak chcemy popróbować naturalnie- on ma córkę z poprzedniego związku właśnie z in vitro, mała mieszka z nami. W przyszłym tygodniu idzie się przebadać, czy może jednak jakość nasienia nie uległa poprawie. No a jeśli nie, to czeka nas bój o maleństwo 🙂

kupie od pani

Dnia 22.03.2021 o 11:55, Klaudia1703 napisał:

Sprzedam tabletki antykoncepcyjne Dionelle. Posiadam 2 opakowania - jedno 21 tabletek i drugie na 3 miesiące (21x3 listki). My z partnerem zdecydowaliśmy się odstawić. Długa data ważności. Sprzedam oczywiscie w niższej cenie.

witam czy te Pigułki są aktualne ?

bo jestem zainteresowana

kontakt

krzysiek-max@o2.pl

Dnia 8.04.2021 o 08:59, Krzysiania napisał:

kupie od pani

witam czy te Pigułki są aktualne ?

bo jestem zainteresowana

kontakt

krzysiek-max@o2.pl

Odpisałam na maila 🙂