downhiil 88 Napisano Marzec 22, 2021 ze mi czasem odpiierdala i mam glupie mysli, potem to mija. Jak to naprawić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TakaTamJedna... 😎 Napisano Marzec 22, 2021 4 godziny temu, downhiil napisał: ze mi czasem odpiierdala i mam glupie mysli, potem to mija. Jak to naprawić? Nie hukać w kanały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 22, 2021 16 minut temu, Pocahontaz napisał: I widzisz, teraz twoje tematy mają sens Wszystko się składa w spójną całość. zaszkodzilo mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 22, 2021 6 minut temu, Pocahontaz napisał: No to masz rozwiązanie: przestań ćpac i się odkoszasz A raczej okaże się, że nawet zakochany nie byłeś, to tylko ponarkotykowe delirium zakochany bylem wcześniej i nie ćpam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Marzec 22, 2021 5 godzin temu, downhiil napisał: ze mi czasem odpiierdala i mam glupie mysli, potem to mija. Jak to naprawić? Teraz muszę się z Tobą zgodzić ,i nie jest to niedociągnięcie. Jak czujesz, że masz atak możesz iść biegać, uratujesz talent ,na maratony nigdy nie jest za późno. Musisz odreagować stres i rozwiązać sytuację ,która go powoduje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 23, 2021 okazalo sie ze to co biore od kilku miesiecy ma w skladzie cos na wzor amfetaminy czyli jak narkotyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 23, 2021 1 minutę temu, downhiil napisał: okazalo sie ze to co biore od kilku miesiecy ma w skladzie cos na wzor amfetaminy czyli jak narkotyk Aha. I tyle czasu żarłeś i dopiero teraz Cię oświeciło. Brawo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 23, 2021 50 minut temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Aha. I tyle czasu żarłeś i dopiero teraz Cię oświeciło. Brawo. nie wiem czy to od tego te zatrucie sprzed miesiaca, ... wie, nie chce mi sie juz rozkminiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach