xPawełekx 0 Napisano Marzec 23, 2021 Spóźnia mi się okres 15 dni robiłam test ciążowy 3 dni temu wyszedł negatywny. Czemu może się tyle spóźniać mam powody do obaw ? Ile wam się spóźniał okres ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość125 2 Napisano Marzec 23, 2021 Mi się spóźnił najdłużej 12 dni podczas odchudzania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Marzec 23, 2021 Mi 20 dni. W końcu przyszedł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vantiel 4 Napisano Marzec 23, 2021 mi sie kiedys spoznil 2 tygodnie, ale wydaje mi sie ze to ze wzgledu na to, ze duzo sie tym stresowalam. wyluzuj, wez ciepla kapiel i pewnie przyjdzie. a na przyszlosc polecam ci zakupic afrodyte smart to sobie sprawdzisz jaki masz dzien cyklu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnkaSo 1 Napisano Marzec 24, 2021 Nawet ponad 20 dni, jak miałam bardzo dużo stresów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach