downhiil 88 Napisano Marzec 24, 2021 przemówiła do mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Marzec 24, 2021 o faken chrum chrum mow dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wariete 73 Napisano Marzec 24, 2021 Co powiedziała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Marzec 24, 2021 A co Ci zakomunikowała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Marzec 24, 2021 no napisz fak bo sie posiusiam zaraz aby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wariete 73 Napisano Marzec 24, 2021 2 minuty temu, kociełezki napisał: no napisz fak bo sie posiusiam zaraz aby Ty kociełezki kochanie a uspokój się i czekaj cierpliwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 24, 2021 28 minut temu, wariete napisał: Co powiedziała? nie pamiętam ale ogólnie miłe wrażenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 24, 2021 32 minuty temu, Pocahontaz napisał: Ty jesteś takim typem oderwanego od życia fantasty, że nawet jakby jakimś cudem sama przejęla inicjatywe, to nie wiedziałbys co dalej z tym zrobić, bo tak naprawdę najbardziej w tym wszystkim podnieca cię to, co się nie wydarzyło. Chory umysł. moze ty byś nie wiedziała, a jak masz chory umysł to psychiatra czeka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wariete 73 Napisano Marzec 24, 2021 Przed chwilą, downhiil napisał: nie pamiętam ale ogólnie miłe wrażenia Może kiedyś się spełnią. Póki co śnij ile wejdzie bo sny są jednym z prawdziwych wrażeń po przebudzeniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Marzec 24, 2021 3 minuty temu, downhiil napisał: nie pamiętam ale ogólnie miłe wrażenia no i co koszyki wyplataliscie wiklinowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 24, 2021 Przed chwilą, kociełezki napisał: no i co koszyki wyplataliscie wiklinowe? rozmawialiśmy i to wystarczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Marzec 24, 2021 Przed chwilą, downhiil napisał: rozmawialiśmy i to wystarczy Aha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 24, 2021 za piękna jest przez to nie mogę z nia pogadac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Marzec 24, 2021 Najpierw Ty się odezwałeś, tylko nie pamiętasz pierwszej części snu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Marzec 24, 2021 (edytowany) 1 godzinę temu, downhiil napisał: za piękna jest przez to nie mogę z nia pogadac Mrrr...jak mezczyzna mowi, ze kobieta jest piekna to musi ja bardzo kochać ❤ Edytowano Marzec 24, 2021 przez Niburdiama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 24, 2021 5 minut temu, Niburdiama napisał: Mrrr...jak mezczyzna mowi, ze kobieta jest piekna to musi ja bardzo kochać ❤ ona jest naprawdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Marzec 24, 2021 24 minuty temu, downhiil napisał: ona jest naprawdę Wiem, ze jest. Gdyby nie była to bys tak nie pisal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joanna jo 18 Napisano Marzec 24, 2021 to moze znak ze wasze jakies dziwne blokady sie w koncu odblokuja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joanna jo 18 Napisano Marzec 24, 2021 nie miales okazji tego sprawdzic? przeciez ja widujesz bo masz faze czułosci jak pisales Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 24, 2021 1 godzinę temu, Niburdiama napisał: Wiem, ze jest. Gdyby nie była to bys tak nie pisal. zjawiskowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Marzec 24, 2021 13 minut temu, downhiil napisał: zjawiskowa To fajnie. Szczęściarz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 24, 2021 5 minut temu, Niburdiama napisał: To fajnie. Szczęściarz:) jaki szczęściarz póki co nic nie ma a ja nie umiem sie przelamac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Marzec 24, 2021 17 minut temu, downhiil napisał: jaki szczęściarz póki co nic nie ma a ja nie umiem sie przelamac Szczęściarz jesli bedziesz ja mial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Marzec 24, 2021 42 minuty temu, downhiil napisał: zjawiskowa One zawsze w tym rozkochanym świecie wyidealizowanym są zjawiskowe. Potem widzisz ich na ulicy jak prowadzi tą swoją Gertrudę, której pasją jest gotowanie klusek ślunskich w barze u Alojzego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TakaTamJedna... 😎 Napisano Marzec 24, 2021 40 minut temu, Druhu napisał: One zawsze w tym rozkochanym świecie wyidealizowanym są zjawiskowe. Potem widzisz ich na ulicy jak prowadzi tą swoją Gertrudę, której pasją jest gotowanie klusek ślunskich w barze u Alojzego. Nie lubisz jeść? A jakie pasje musiałaby mieć kobieta, żebyś się nią zainteresował? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Marzec 25, 2021 11 godzin temu, downhiil napisał: jaki szczęściarz póki co nic nie ma a ja nie umiem sie przelamac Przełamać to możesz się opłatkiem .Masz pełno możliwości jeśli nawet nie chcesz za bardzo się odkrywać z uczuciami, choć Ona pewnie czuje ,że coś jest na rzeczy. Prosisz o pomoc w wyborze koszuli garnków farby czy czegoś tam np. Uzasadniasz prośbę jej dobrym gustem. Masz komplement i sugerujesz ,że jesteś sam tym sposobem. Zapraszasz w rewanżu na kawę .Możesz powiedzieć, że jej facet to szczęściarz i wybadać czy kogoś ma nawet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Marzec 25, 2021 12 godzin temu, TakaTamJedna... napisał: Nie lubisz jeść? To zależy czy umiesz gotować. 12 godzin temu, TakaTamJedna... napisał: A jakie pasje musiałaby mieć kobieta, żebyś się nią zainteresował? Pasje jako kryterium, ciekawe. Dobrze by było żeby zainteresowania miała inne od moich. Żeby coś od siebie dorzuciła i żebym ja też coś w jej życie wniósł. Masz takie jedno kryterium, które decyduje o wszystkim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 25, 2021 czuje się jak nikt, widzę że jest przybita a nie mogę się ogarnąć, chociaż oczywiście powód może być inny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TakaTamJedna... 😎 Napisano Marzec 25, 2021 4 godziny temu, Druhu napisał: To zależy czy umiesz gotować. Jasne i to bardzo dobrze, ale nie jest to moja pasja . 4 godziny temu, Druhu napisał: Pasje jako kryterium, ciekawe. Dobrze by było żeby zainteresowania miała inne od moich. Żeby coś od siebie dorzuciła i żebym ja też coś w jej życie wniósł. Masz takie jedno kryterium, które decyduje o wszystkim? Nigdzie nie napisałam, że to jedyne kryterium . Jeśli chodzi o mnie - jedno kryterium; taka osoba musi mnie szanować i nigdy nie może podnieść na mnie ręki, bez względu na sytuację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Marzec 25, 2021 2 minuty temu, TakaTamJedna... napisał: Jasne i to bardzo dobrze, ale nie jest to moja pasja . Chętnie bym sprawdził te zdolności. A jakie masz pasje? 3 minuty temu, TakaTamJedna... napisał: Jeśli chodzi o mnie - jedno kryterium; taka osoba musi mnie szanować i nigdy nie może podnieść na mnie ręki, bez względu na sytuację. W zasadzie to żadne kryterium, które spełnia każdy. Trudno nie szanować kogoś z kim się mieszka. Widzę że rękę ktoś podnosił, skoro jest tematem. Ja teraz podnoszę rękę jak w szkole, bo mam pytanie, mogę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach