adga 1 Napisano Marzec 24, 2021 Od 4 lat nie jestem w żadnym związku ani z nikim się nie spotykam. Nie chce mi się. Aż słabo mi na myśl, że trzeba będzie znowu od nowa z kimś zaczynać, poznawać się etc. Ktoś z was też tak ma? Jak się ponownie przekonać do randek i związków? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3637 Napisano Marzec 24, 2021 (edytowany) Przez jakiś czas też tak miałem, a teraz po prostu uważam, że jeśli ma coś się zdarzyć, to tak bedzie, bez spiny, naturalnie. Edytowano Marzec 24, 2021 przez agent of Asgard Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3637 Napisano Marzec 24, 2021 A jednak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellies 777 Napisano Marzec 24, 2021 To chyba zależy od wieku. Im człowiek starszy tym bardziej mu się nie chce próbować od nowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adga 1 Napisano Marzec 24, 2021 Przed chwilą, Hellies napisał: To chyba zależy od wieku. Im człowiek starszy tym bardziej mu się nie chce próbować od nowa. Czy to już starość? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellies 777 Napisano Marzec 24, 2021 2 minuty temu, adga napisał: Czy to już starość? Chyba tak A tak na poważnie, to daj sobie trochę czasu. Byle nie za dużo. Powtórzę za Agentem "jeśli ma coś się zdarzyć, to tak będzie". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 25, 2021 2 godziny temu, adga napisał: Od 4 lat nie jestem w żadnym związku ani z nikim się nie spotykam. Nie chce mi się. Aż słabo mi na myśl, że trzeba będzie znowu od nowa z kimś zaczynać, poznawać się etc. Ktoś z was też tak ma? Jak się ponownie przekonać do randek i związków? Nie pomogę tez mi się nie chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 25, 2021 1 godzinę temu, Sidh`e Santee napisał: Zwyczajnie zacząc być. Gdziekolwiek Jakkolwiek Mieć coś ciekawego w ofercie ( jak nie masz, uzupełnij, ciekawość, co przez te 4 lata weszło..) I już Dokładnie pisać o grach to sam się znajdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adga 1 Napisano Marzec 25, 2021 9 godzin temu, Sidh`e Santee napisał: Zwyczajnie zacząc być. Gdziekolwiek Jakkolwiek Mieć coś ciekawego w ofercie ( jak nie masz, uzupełnij, ciekawość, co przez te 4 lata weszło..) I już No właśnie.... Żyję sobie po swojemu, mam pasje które realizuję, nie muszę się spinać o nic ani martwić ludźmi. Tak jest mi dobrze bo ludzie nie raz mnie zawiedli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AlainDelon 147 Napisano Marzec 25, 2021 10 godzin temu, Hellies napisał: To chyba zależy od wieku. Im człowiek starszy tym bardziej mu się nie chce próbować od nowa. Bzdura. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach