kosmol91 6 Napisano Marzec 28, 2021 4 godziny temu, AntyBazyl napisał: Jak się seksic to tylko z młodymi. Co to za seks ze starym dziadem?? Facetom się wydaje, ze kobiety stare, nikt ich nie chce i nawet nie wiedzą jak bardzo się mylą. no to mówie ze tak jest aby kobiety majac 30pare lat lub po 40 się nie czuły źle i staro bo są ładniejsze atrakcyjniejsze i wydaje mi sie ze to dobre lata mają i okres zyciowy wy kobiety raczej macie lepiej niz faceci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosmol91 6 Napisano Marzec 28, 2021 14 minut temu, TakaJedna napisał: Młodzi mają ładne buzki i tyłeczki do poważnej relacji chyba nieee Nie tylko a tzn ze gdy bede juz facetem po 30stce mam sie czuć gorzej i miej atrakcyjny dla kobiet ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosmol91 6 Napisano Marzec 28, 2021 wydaje mi się że wam kobietom to jest fajnie i lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosmol91 6 Napisano Marzec 28, 2021 7 minut temu, banita wolności napisał: Większość kobiet po 30stce woli młodszych facetów od siebie Jeżeli tak jest realu to bardzo fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosmol91 6 Napisano Kwiecień 7, 2021 heja! czy są tutaj jakieś miłe Panie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emigrantka 51 Napisano Lipiec 7, 2021 Chyba zadna powazna/normalna kobieta nie zwiaze sie celowo z duzo mlodszym (nie mam na mysli mlodszego np 2 lata ani ze zainteresowala sie kims nie znajac wieku a potem okazalo sie ze mlodszy).Tez facet szukajacy starszych kobiet nie jest zupelnie zrownowazony psychicznie.Widocznie matka go w dziecinstwie zaniedbala i podswiadomie szuka opiekunki dla wewnetrznego dziecka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laurittka 143 Napisano Lipiec 7, 2021 Dnia 27.03.2021 o 20:50, kosmol91 napisał: Mam takie pytanie do was drogie Panie czy to cos złego ze ja bardziej lubie kobiety po 30 tak w wieku 30-40 lat? jak i tez po 40stce kobiety są również fajne. Powiedzcie mi czy wam sie zdarzyło tak aby was podrywał zaczepial próbowal zagadac młody facet np 7-10lat jesli tak to jak na to reagowałyście? Mnie sie wydaje ze sa kobiety po 30 które lubia młodszych facetow i ponoc dzisiejszych czasach takich przypadków nie jest mało , czasy sie zmieniaja Tylko młodszych, po co nam stare dziady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patti 2 Napisano Lipiec 7, 2021 Najlepiej się czuję z trochę młodszymi facetami, mój były był o 3 lata młodszy, moja siostra też jest z młodszym facetem (o 5 lat). Chyba łatwiej się z takimi dogadać, mają mniej "skostniałe" podejście, zresztą ja nie lubię jak ktoś wchodzi mi na głowę a przy starszym o to łatwo. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosmol91 6 Napisano Lipiec 18, 2021 Dnia 7.07.2021 o 10:39, patti napisał: Najlepiej się czuję z trochę młodszymi facetami, mój były był o 3 lata młodszy, moja siostra też jest z młodszym facetem (o 5 lat). Chyba łatwiej się z takimi dogadać, mają mniej "skostniałe" podejście, zresztą ja nie lubię jak ktoś wchodzi mi na głowę a przy starszym o to łatwo. No to się cieszę że lubisz jak i Twoja siostra młodszych facetów, Ja sam lubię starsze kobiety lub rowniesniczki bo lepiej mi się dogaduje z takimi są mądrzejsze konkretne wiedzą czego chcą potrafią się zachować i nawet lepiej ładniej atrakcyjnie wyglądacie niż nie jedna 20letnia dziewczyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach