Adam1837 0 Napisano Marzec 28, 2021 Co trzeba zrobić aby dostać z liścia lub być uderzonym przez obcą przypadkową dziewczynę na ulicy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 28, 2021 Mniemam, że coś chamskiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adam1837 0 Napisano Marzec 28, 2021 no ale co konkretnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 28, 2021 Chamskie teksty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18karat 152 Napisano Marzec 28, 2021 1 minutę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Chamskie teksty? Jeszcze ani razu nie dostałem za taki tekst Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.Kobietka 85 Napisano Marzec 28, 2021 W*ku*rwić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 28, 2021 Przed chwilą, 18karat napisał: Jeszcze ani razu nie dostałem za taki tekst A z jakiego powodu serwujesz napotkanym na ulicy kobietom chamskie teksty? Czujesz się wówczas prawdziwym samcem alfa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adam1837 0 Napisano Marzec 28, 2021 1 minutę temu, .Kobietka napisał: W*ku*rwić. tyle to ja też wiem, ale jak konkretnie wkurzyć? Dlatego pytam dziewczyn, bo one same wiedzą za co by komuś przywaliły, a za co nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18karat 152 Napisano Marzec 28, 2021 Przed chwilą, BoniBluBabciaBandzior napisał: A z jakiego powodu serwujesz napotkanym na ulicy kobietom chamskie teksty? Czujesz się wówczas prawdziwym samcem alfa? Dla otwarcia i żeby sprawdzić czy jest na luzie i warto tracić na nią czas. Ale chamski tekst z moich ust potrafi być poezją xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 28, 2021 2 minuty temu, 18karat napisał: Dla otwarcia i żeby sprawdzić czy jest na luzie i warto tracić na nią czas. Ale chamski tekst z moich ust potrafi być poezją xD Z pewnością. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.Kobietka 85 Napisano Marzec 28, 2021 1 minutę temu, Adam1837 napisał: tyle to ja też wiem, ale jak konkretnie wkurzyć? Dlatego pytam dziewczyn, bo one same wiedzą za co by komuś przywaliły, a za co nie To indywidualna rzecz. Jak do ślązaczki powiesz, żeby się odp*ier*doliła, to się wystroi. Gdy tym tekstem poczęstujesz warszawiankę to się obrazi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18karat 152 Napisano Marzec 28, 2021 1 minutę temu, .Kobietka napisał: To indywidualna rzecz. Jak do ślązaczki powiesz, żeby się odp*ier*doliła, to się wystroi. Gdy tym tekstem poczęstujesz warszawiankę to się obrazi Hoho ale suchar aż musze to rozchodzić i przepić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adam1837 0 Napisano Marzec 28, 2021 1 minutę temu, .Kobietka napisał: To indywidualna rzecz. Jak do ślązaczki powiesz, żeby się odp*ier*doliła, to się wystroi. Gdy tym tekstem poczęstujesz warszawiankę to się obrazi A ty za co byś komuś przywaliła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18karat 152 Napisano Marzec 28, 2021 2 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Z pewnością. Ile masz lat Babcia ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 28, 2021 Przed chwilą, 18karat napisał: Ile masz lat Babcia ? 67 skończyłam w styczniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.Kobietka 85 Napisano Marzec 28, 2021 Przed chwilą, 18karat napisał: Hoho ale suchar aż musze to rozchodzić i przepić Procentami najlepiej Może i suchar ale w odpowiednim zastosowaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.Kobietka 85 Napisano Marzec 28, 2021 1 minutę temu, Adam1837 napisał: A ty za co byś komuś przywaliła? Nie zdarzyło się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackopium25 0 Napisano Marzec 28, 2021 Wydaje mi się , że jest to indywidualna kwestia jedna za zwykłą zaczepkę potrafi tak zrobić sama nie wiem co musiał by mi powiedzieć czy zrobić żebym się tak zachowała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18karat 152 Napisano Marzec 28, 2021 15 minut temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: 67 skończyłam w styczniu. I co za komuny było faktycznie lepiej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 28, 2021 1 minutę temu, 18karat napisał: I co za komuny było faktycznie lepiej? Zdecydowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mizo 662 Napisano Marzec 28, 2021 Myślę, że to indywidualna kwestia. Jedna przywali jak się do niej chamsko odezwiesz, inna jak ją zaczniesz obmacywać a jeszcze inna wcale. Zależy od kobiety, jej temperamentu i tolerowanych granic. W każdym razie, na pewno żadna kobieta bez powodu się na obcego faceta z łapami nie rzuca... jestem zdania, że prostactwo należy tępić, w każdej formie. Może niekoniecznie przy użyciu pięści, ale jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach