katinak12 0 Napisano Marzec 29, 2021 Korzystał ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 29, 2021 Co to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ElitexD 333 Napisano Marzec 29, 2021 Patola gorsza niż tinder 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Marzec 30, 2021 12 godzin temu, katinak12 napisał: Korzystał ktoś? Korzystał to za dużo napisane. Zarejestrowałem się z ciekawości jak tylko udostępnili. Myślę, że ma potencjał. Być może nawet najlepszy ze wszystkich mi znanych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anati30 4 Napisano Kwiecień 4, 2021 (edytowany) Nie polecam. 90 % wiadomości zaczyna się od hej, lub co tam? Mam wrażenie, że większość portali to fake. Przez 2 tygodnie nie udało mi się nawiązać ani jednej sensownej rozmowy. Edytowano Kwiecień 4, 2021 przez anati30 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach