HoldenCaulfield 0 Napisano Marzec 29, 2021 Szkoda, że mieszka na drugim końcu Polski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 29, 2021 Mi tez, kocham go Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HoldenCaulfield 0 Napisano Marzec 29, 2021 W sensie kochasz jego twórczość, tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 29, 2021 2 minuty temu, HoldenCaulfield napisał: W sensie kochasz jego twórczość, tak? Tak, a to mój ulubiony filmik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Marzec 29, 2021 Przeciez to jakies dziecko wy pedzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HoldenCaulfield 0 Napisano Marzec 29, 2021 Zaraz obejrzę podesłany przez Ciebie filmik, ale już po pierwszych sekundach wnioskuję, że jest dobry. Dopiero niedawno odkryłam jego kanał, więc mam wieloletnie braki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 29, 2021 Przed chwilą, Kulfon napisał: Przeciez to jakies dziecko wy pedzie. Dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 29, 2021 Przed chwilą, HoldenCaulfield napisał: Zaraz obejrzę podesłany przez Ciebie filmik, ale już po pierwszych sekundach wnioskuję, że jest dobry. Dopiero niedawno odkryłam jego kanał, więc mam wieloletnie braki. Ja już dawno temu, polecam kloca w 1:34. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HoldenCaulfield 0 Napisano Marzec 29, 2021 1 minutę temu, Kulfon napisał: Przeciez to jakies dziecko wy pedzie. On jest 20+, także spokojnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 29, 2021 2 minuty temu, Kulfon napisał: Przeciez to jakies dziecko wy pedzie. On na syntezatorze głosu jedzie już wiele lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HoldenCaulfield 0 Napisano Marzec 29, 2021 A myślisz, że Klocuch to Paweł P.? Czy nie interesowałaś się tą kwestią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HoldenCaulfield 0 Napisano Marzec 29, 2021 3 minuty temu, Benniee napisał: Ja już dawno temu, polecam kloca w 1:34. XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Marzec 29, 2021 Aha, sugerowalam sie zdjeciem. Kolaż z kupy pewnie Przemek wyslal. Albo Agatka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 29, 2021 1 minutę temu, HoldenCaulfield napisał: A myślisz, że Klocuch to Paweł P.? Czy nie interesowałaś się tą kwestią. Jakiś czas się interesowałem ale myślę, że to nie jest Paweł P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 29, 2021 Przed chwilą, Kulfon napisał: Aha, sugerowalam sie zdjeciem. Kolaż z kupy pewnie Przemek wyslal. Albo Agatka. I pomyśleć, że ktoś najprawdopodobniej nasrał na kartkę albo wziął kloca w rękę i ułożył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HoldenCaulfield 0 Napisano Marzec 29, 2021 4 minuty temu, Benniee napisał: Jakiś czas się interesowałem ale myślę, że to nie jest Paweł P. O sorki, wzięłam Cię za kobietę. No ja właśnie teraz mam rozkminę, ale ten Paweł ze zdjęć to prędzej wygląda na jakiegoś modela czy coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 29, 2021 Nic nie szkodzi. Moim zdaniem wyglada jak zwykły gość aczkolwiek teorii jest wiele. Tu masz pewne informacje na temat sprawy: https://www.wykop.pl/wpis/34832361/pokaz-spoiler-podsumujmy-dlaczego-pawel-ptak-to-kl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 29, 2021 W sumie kto tam go wie. XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HoldenCaulfield 0 Napisano Marzec 29, 2021 Dzięki za link, chociaż właśnie ten wątek na wykopie przejrzałam od góry do dołu jakieś dwa dni temu i według mnie ta teoria trzyma się kupy (ekhm xd). Może oprócz kciuka, bo to trochę naciągane, ale cała reszta... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 29, 2021 2 minuty temu, HoldenCaulfield napisał: Dzięki za link, chociaż właśnie ten wątek na wykopie przejrzałam od góry do dołu jakieś dwa dni temu i według mnie ta teoria trzyma się kupy (ekhm xd). Może oprócz kciuka, bo to trochę naciągane, ale cała reszta... Możliwe, w sumie mnie mało interesuje kim jest klocuch, ważne, że tworzy śmieszne rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HoldenCaulfield 0 Napisano Marzec 29, 2021 4 minuty temu, Benniee napisał: Możliwe, w sumie mnie mało interesuje kim jest klocuch, ważne, że tworzy śmieszne rzeczy. To prawda, to najważniejsze. Póki co u mnie w czołówce rafal brzozowski, totoloto, franklin...Naprawdę ciekawe poczucie humoru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 30, 2021 Mi też jestem fanem dużo wie o grach i potrafi wyjasnic grube ryby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HoldenCaulfield 0 Napisano Marzec 30, 2021 2 godziny temu, HajleSyllasje napisał: Klocuch to geniusz, najwyraźniej jesteś sapioseksualna Być może Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HoldenCaulfield 0 Napisano Kwiecień 1, 2021 Właśnie obejrzałam kabaret - plebania po raz pierwszy. Pewnie są osoby, które uznałyby to za żałosne, ale według mnie bardzo śmieszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToBezZnaczenia 577 Napisano Kwiecień 1, 2021 Współczuję, że tak późno do tego doszło i jednocześnie zazdroszczę. A próba wystalkowania klochuszka powinna kończyć się sądem wojskowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach