Kitty 0 Napisano Marzec 30, 2021 Dziewczyny. Chcę odbudować związek z partnerem. W dobie covida co można zrobić takiego wow. Odpada kolacja, film i planszówki Chce się dla niego postarać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Marzec 30, 2021 Nie wiadomo co on lubi? Najlepsze są wspólne aktywności, które wywołują emocje. Zastanów się co go emocjonuje? Wspólny lot na paralotni? Skok na bungee? Czy wędrówka w górach we dwoje? To pisałem ja, niedoszła Magda. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 370 Napisano Marzec 30, 2021 jak jestes wygimanstykowana -joga w parach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monikapp25 Napisano Marzec 31, 2021 Aktywność fizyczna (rower,pływanie,bieganie cokolwiek) Odwiedźcie kogoś Zróbcie sobie dobrego drinka i pogadajcie Masaż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vedma 3337 Napisano Marzec 31, 2021 D&D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 31, 2021 21 godzin temu, Kitty napisał: Dziewczyny. Chcę odbudować związek z partnerem. W dobie covida co można zrobić takiego wow. Odpada kolacja, film i planszówki Chce się dla niego postarać. Może tekken 7? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 31, 2021 20 godzin temu, 84Michal84 napisał: jak jestes wygimanstykowana -joga w parach Nauka szpagatu padnie na kolana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 31, 2021 2 godziny temu, monikapp25 napisał: Masaż Karku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 31, 2021 20 godzin temu, robięjaklubię napisał: Gokardy, wycieczka rowerem do lasu Spacer po plaży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach