Xyz182718172 0 Napisano Marzec 30, 2021 Cześć dziewczyny , czy wiecie co może znaczyć gdy chłopak który wie ze mi na nim zależy i co niego czuje pisze do mnie nagle : „ Zrozumiałem że nie zasługuje na szczęście i nigdy nie będę szczęśliwy. Wolałbym.... nieważne „... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Marzec 30, 2021 To znaczy, ze facet nie umie sie wyrazac wprost o co mu chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xyz182718172 0 Napisano Marzec 30, 2021 2 godziny temu, *Iskra napisał: Coś sie stało tamtego dnia albo ma tak niską samoocenę lub nawet depresję. Ehh, i co mam teraz zrobić... zerwać kontakt czy go jakoś wesprzeć ... czy czekaj na kontakt z jego strony ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xyz182718172 0 Napisano Marzec 30, 2021 23 minuty temu, Kulfon napisał: To znaczy, ze facet nie umie sie wyrazac wprost o co mu chodzi. Też tak myśle , jeszcze rano pisze że mu się podobam , że serio mnie lubi , a wieczorem takie coś ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 30, 2021 Pewnie ma samoocenę na poziomie gunwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xyz182718172 0 Napisano Marzec 30, 2021 1 minutę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Pewnie ma samoocenę na poziomie gunwa Ehh, No tak, do wczoraj myślałam ze lubię wyzywania , i ze on właśnie jest dla mnie takim wyzwaniem, ale teraz chyba czas uciekać ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Marzec 30, 2021 (edytowany) daje ci znac zebys sobie lepiej odpuscila ale ladnie to ujmuje moze Edytowano Marzec 30, 2021 przez kociełezki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 30, 2021 1 minutę temu, Xyz182718172 napisał: Ehh, No tak, do wczoraj myślałam ze lubię wyzywania , i ze on właśnie jest dla mnie takim wyzwaniem, ale teraz chyba czas uciekać ... To już twoja decyzja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xyz182718172 0 Napisano Marzec 30, 2021 Przed chwilą, BoniBluBabciaBandzior napisał: To już twoja decyzja. Wiem wiem... ale nawet nie wiem co miałabym teraz napisać żeby go pocieszyć ... jestem w kropce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 30, 2021 1 minutę temu, Xyz182718172 napisał: Wiem wiem... ale nawet nie wiem co miałabym teraz napisać żeby go pocieszyć ... jestem w kropce Nie wiem. Chyba prawdę. Nie znam żadnego faceta z takim problemem, więc nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Marzec 30, 2021 5 minut temu, Xyz182718172 napisał: Ehh, No tak, do wczoraj myślałam ze lubię wyzywania , i ze on właśnie jest dla mnie takim wyzwaniem, ale teraz chyba czas uciekać ... jesli facet od poczatku znajomosci jest wyzwaniem to lepiej sie za niego w ogole nie brac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Marzec 30, 2021 dzieckiem nie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xyz182718172 0 Napisano Marzec 30, 2021 2 minuty temu, Niby normalny napisał: czyli jak nie jest wyzwaniem, to znaczy że należ zerwać znajomość? to jakaś gra? jak jest na poziomie łatwym to w nią nie grasz? Właśnie nie , zależy mi na nim... i chce mu pomoc tylko nie wiem jak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2828 Napisano Marzec 30, 2021 2 godziny temu, Xyz182718172 napisał: Cześć dziewczyny , czy wiecie co może znaczyć gdy chłopak który wie ze mi na nim zależy i co niego czuje pisze do mnie nagle : „ Zrozumiałem że nie zasługuje na szczęście i nigdy nie będę szczęśliwy. Wolałbym.... nieważne „... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2828 Napisano Marzec 30, 2021 To znaczy ze chce się wymiksować z e związku z tobą, ale nie chce powiedzieć dlaczego . Przypuszczam ze juz jest ktos na Twoje miejsce. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 30, 2021 1 minutę temu, malinka 123 napisał: Bo nie odpowiada mi na priv i nie spotykamy się, choć staram się dotrzeć do niego. Może po prostu ma cię gdzieś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xyz182718172 0 Napisano Marzec 30, 2021 2 godziny temu, Bimba napisał: widzę ze koleżanka ma podobny problem jak ja ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach