niegrzeczny7733 1 Napisano Kwiecień 1, 2021 A więc tak kilka lat związku, trochę ciężkich i trudnych sytuacji,skończone mieszkanie itd. Od początku było oczywiste że robimy to wspólnie ( nawet płytki razem kładliśmy ) i razem będziemy mieszkać i nagle słyszę " ja się boję". Żeby było weselej trwa to już pewnie z pół roku. A teraz jak pytam co w temacie to w odpowiedzi słyszę że za bardzo nalegam. Sprawy łóżkowe też cienko się mają. Coraz częściej przechodzi mi myśl że czas odpuścić, że się coś wypaliło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza 70 Napisano Kwiecień 1, 2021 8 minut temu, niegrzeczny7733 napisał: A więc tak kilka lat związku, trochę ciężkich i trudnych sytuacji,skończone mieszkanie itd. Od początku było oczywiste że robimy to wspólnie ( nawet płytki razem kładliśmy ) i razem będziemy mieszkać i nagle słyszę " ja się boję". Żeby było weselej trwa to już pewnie z pół roku. A teraz jak pytam co w temacie to w odpowiedzi słyszę że za bardzo nalegam. Sprawy łóżkowe też cienko się mają. Coraz częściej przechodzi mi myśl że czas odpuścić, że się coś wypaliło. Wieczny konfabulant... Szkoda tylko, że realnie nie jesteś taki odważny... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza 70 Napisano Kwiecień 1, 2021 Do tego kompletne nie zwracanie uwagi na uczucia drugiej strony...pięknie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niegrzeczny7733 1 Napisano Kwiecień 1, 2021 16 minut temu, Cisza napisał: Wieczny konfabulant... Szkoda tylko, że realnie nie jesteś taki odważny... Po czym to stwierdzasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 1, 2021 a to jest twoja laska czy żona bo to tez wazne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niegrzeczny7733 1 Napisano Kwiecień 1, 2021 6 minut temu, downhiil napisał: a to jest twoja laska czy żona bo to tez wazne Dla mnie żona tylko bez tego papierkowego gówna. 20 minut temu, marinero napisał: Wychłódz relacje.Przestan dzwonic pierwszy , czekaj az ona zadzwoni pierwsza ...a jak zadzwoni to umawiaj sie na spotkanie !i rozlaczaj! Spieszysz sie! masz jakiesz sprawy do zalatwienia!Eozmawiasz gora 10-15 min i rozlaczasz sie. Natomiast jak ja juz spotkasz to bzykaj i nie pros o pozwolenie o ile nie zaprotestuje.W ten sposob bedzie za toba latala i chcial wiecej caly czas ! Próbowałem w jedną i drugą stronę. Dlatego mam dylemat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 1, 2021 może o to jej chodzi ze nie ma ślubu baby na to leca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niegrzeczny7733 1 Napisano Kwiecień 1, 2021 5 minut temu, downhiil napisał: może o to jej chodzi ze nie ma ślubu baby na to leca Myślałem o tym. Ale hm ślub jaki by nie był z osobą która boi się z tobą zamieszkać. Taki trochę rozstrzał nie w pi... Nie w oko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 1, 2021 1 minutę temu, niegrzeczny7733 napisał: Myślałem o tym. Ale hm ślub jaki by nie był z osobą która boi się z tobą zamieszkać. Taki trochę rozstrzał nie w pi... Nie w oko po kilku latach przechodzonego związku właśnie sie odechciewa, jak ci zależy to walcz a jak nie to wiesz co robic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niegrzeczny7733 1 Napisano Kwiecień 1, 2021 8 minut temu, downhiil napisał: po kilku latach przechodzonego związku właśnie sie odechciewa, jak ci zależy to walcz a jak nie to wiesz co robic Masz rację albo w prawo albo w lewo. PS. Dzięki za "rozmowę" czasem ktoś musi powtórzyć rzeczy oczywiste. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kusicielka 32 Napisano Kwiecień 1, 2021 2 minuty temu, niegrzeczny7733 napisał: Masz rację albo w prawo albo w lewo. PS. Dzięki za "rozmowę" czasem ktoś musi powtórzyć rzeczy oczywiste. Jak jesteś taki niegrzeczny to pewnie nie dajesz jej poczucia bezpieczeństwa. Lepiej się rozstać teraz i poszukać kogoś, kto bardziej będzie odpowiadał oczekiwaniom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niegrzeczny7733 1 Napisano Kwiecień 1, 2021 8 minut temu, Kusicielka napisał: Jak jesteś taki niegrzeczny to pewnie nie dajesz jej poczucia bezpieczeństwa. Lepiej się rozstać teraz i poszukać kogoś, kto bardziej będzie odpowiadał oczekiwaniom. Jeżeli chodzi o poczucie bezpieczeństwa to raczej "ona" nie ma gwarancji że to ja wrócę do domu. Po mimo mojej "głowy" staram się być przy niej i wspierać w każdej ważniejszej chwili w jej życiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kusicielka 32 Napisano Kwiecień 1, 2021 8 minut temu, niegrzeczny7733 napisał: Jeżeli chodzi o poczucie bezpieczeństwa to raczej "ona" nie ma gwarancji że to ja wrócę do domu. No i może stąd ten brak poczucia bezpieczeństwa, jeżeli ją o tym na każdym kroku uświadamiasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza 70 Napisano Kwiecień 2, 2021 7 godzin temu, niegrzeczny7733 napisał: Po czym to stwierdzasz? Po postępowaniu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza 70 Napisano Kwiecień 2, 2021 5 godzin temu, Kusicielka napisał: No i może stąd ten brak poczucia bezpieczeństwa, jeżeli ją o tym na każdym kroku uświadamiasz. Najlepiej być szczerym w relacjach, nie kombinować. Zdaje się, że nikt już tego nie rozumie...heh.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach