bazibaz 35 Napisano Kwiecień 2, 2021 no nie za bardzo ja sie z prostakami staram kontaktow nie utrzymywac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bazibaz 35 Napisano Kwiecień 2, 2021 (edytowany) 2 minuty temu, samiec_mewy_srebrzystej napisał: Chciałeś się pochwalić na całym forum, że masz gorrrrącą samicę i jest to (na podstawie tego co podsłuchałeś) obiektywna opinia, a nie Twoje widzimisię. Zrozumieliśmy przekaz. nie ogarniam jak mozna sie nie szanowac do tego stopnia, by np. byc z takimi prostakami xd oblesny jestes Edytowano Kwiecień 2, 2021 przez bazibaz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bazibaz 35 Napisano Kwiecień 2, 2021 przeczytaj kilka powyzszych postow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bazibaz 35 Napisano Kwiecień 2, 2021 nazywanie kobiet samicami, doopami, ...mi itp. jest mega niskie i prostackie, ot co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 371 Napisano Kwiecień 3, 2021 15 godzin temu, robięjaklubię napisał: ależ skąd, to podziw odnosze inne wrazenie nie krepuj sie powiedz co myslisz, raczej zalezy mi na szczerych opiniach, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach