kokos89 12 Napisano Kwiecień 3, 2021 to juz jest za późno na to i dzieci? I dać sobie juz spokój? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia1998 0 Napisano Kwiecień 3, 2021 Czemu? Ja mam 22 lata i pierwszego partnera w życiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kokos89 12 Napisano Kwiecień 3, 2021 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kokos89 12 Napisano Kwiecień 3, 2021 Szkoda mi tego czasu ze inni np zakładaja rodziny a ja nawet nie mam partnera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Siurek 814 Napisano Kwiecień 3, 2021 3 minuty temu, kokos89 napisał: Szkoda mi tego czasu ze inni np zakładaja rodziny a ja nawet nie mam partnera. Zawsze możesz wpaść z kimś podczas niezobowiązującego seksu - to też jakieś rozwiązanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kokos89 12 Napisano Kwiecień 3, 2021 Wsadz sobie w buty takie teksty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek94 29 Napisano Kwiecień 3, 2021 Ja mam 26 lat i nigdy nie miałem dziewczyny, to co - powinienem się już poddać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Siurek 814 Napisano Kwiecień 3, 2021 3 minuty temu, kokos89 napisał: Wsadz sobie w buty takie teksty No co? A poważnie, to mając 25 lat jesteś wciąż młodą osobą, więc czas cały czas masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach