lanuitnoire 2 Napisano Kwiecień 6, 2021 Czy jeśli wzięłam tabletkę dzień po (EllaOne) i w pierwszy dzień najbliższej miesiączki (jak tabletka zadziała, hehe) zacznę brać pigułki antykoncepcyjne, to będą działały normalnie? Czy tabletka EllaOne może mieć jakiś wpływ na późniejsze działanie antykoncepcji hormonalnej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kliop 44 Napisano Kwiecień 6, 2021 Będą działały normalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwusia 20 Napisano Kwiecień 10, 2021 Na działanie pigułek nie, ale może zaburzyć trochę gospodarkę hormonalną - ale spokojnie, to normalne skutki uboczne. Jedna je ma, inna nie. Nie zaszkodzi przy antykoncepcji hormonalnej stosować dodatkowo mechaniczną ochronę. Ja zamówiłam wkładkę antykoncepcyjną Caya wielokrotnego użytku i przy tabletkach i tak korzystam z niej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vantiel 4 Napisano Kwiecień 23, 2021 ogolnie te tabsy sa bardzo zblizone do siebie w skladzie. mysleze powinnas przez pierwsze 1-2 msc jeszcze sie zabezpieczac lub jak nie lubisz prezerwatyw to wyprobuj afrodyte smart Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xenia9 28 Napisano Kwiecień 25, 2021 nie zaszkodzi sprawdzić najpierw dni płodne czy wystąpią, ja korzystam z mini mikroskopu, na którym sprawdzam poziom lh w ślinie. to jest tester Afrodyta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarsaqw 48 Napisano Kwiecień 28, 2021 Myślę, że mogłabyś pomyśleć o termometrze owulacyjnym MySense. Sprawdź sobie. Bardzo ułatwia kontrolę dni płodnych, a po ellaone możesz mieć jakieś zaburzenia cyklu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helena188 13 Napisano Kwiecień 28, 2021 nie polecam nadużywać często EllaOne wraz z pigułkami to spora dawka hormonów, które nie służą. Ja polecam kapturek naszyjkowy diafragma caya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach