Gość Hobbi(s)tka Napisano 9 Listopad Dnia 19.06.2021 o 14:17, Gość Viburnum napisał: Szybkie potrawy gdy nie mam czasu Z makaronem - spaghetti Z kurczakiem - kurczak w pesto z piekarnika, do tego warzywa z patelni Dania na grillu elektrycznym (mięso, warzywa) Potrawka chińska z kurczakiem i ryżem To też ja? : ) No nieee.... : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwwatujest 0 Napisano 13 Listopad Dnia 9.11.2024 o 11:14, Hobbi(s)tka napisał: To też ja? : ) No nieee.... : ) Szybki obiad zamów przez telefon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joannaczw 1 Napisano piątek o 13:16 Jeśli z czegoś korzystasz regularnie, to nie jest to zbędna rzecz. Jest to rzecz potrzebna. Idąc takim tokiem myślenia, wszystko może zostać uznane za zbędne. Bo przecież po co pralka, skoro można prać na tarce, podobnie zmywarka, odkurzacz czy tablet. A jeśli sama miałabym tutaj wskazać bardzo fajny gadżet do kuchni to będzie to na pewno dobry młynek elektryczny https://ezakupowo.pl/Mlynki-elektryczne-c3383 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach