18karat 152 Napisano Kwiecień 6, 2021 3 minuty temu, 90%cacao napisał: to moje proporcja 90/62/92 A kolor oczu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18karat 152 Napisano Kwiecień 6, 2021 Przed chwilą, 90%cacao napisał: lubisz blondynki z niebieskimi przeciwienstwo czarne wlosy, ciemne oczy Pewnie wyglądasz jak jakaś Turczynka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18karat 152 Napisano Kwiecień 6, 2021 7 minut temu, Czepek nad Bałtykiem napisał: Ja miałam koleżankę bardzo chuda a miała wielkie cycofony więc można takie mieć i być chudym hehe Ja miałem taką koleżankę w szkole średniej, długonoga blondynka z niebieskimi oczami, na moje oko ważyła jakieś 55 kg ale piersi były wręcz majestatyczne niczym szczyty Mount Everest, ehh ale ja miałem wtedy dziewczynę divke. A ona teraz mieszka w Holandi z jakimś typkiem. Kasiuuu wróć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18karat 152 Napisano Kwiecień 6, 2021 2 minuty temu, 90%cacao napisał: Pokazywalam juz do kogo jestem podobna. to akurat rumunka ale nie jest ciemna Hehe zaliczyłem już rumunkę, było huyowo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Qince Napisano Kwiecień 6, 2021 7 godzin temu, 18karat napisał: Według mnie tłuszcz na ciele młodej kobiety jest oznaką zaniedbania i powinna coś z tym zrobić, wiadomo że hormony itp ale kur,wa to nie tłumaczy tego że laska w wieku 20-25 lat ma 20 kg nadwagi i uda szersze od moich. To nie jest Bodyposivity tylko choroba, ogarnijcie sie. Jak chora to co wtedy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 6, 2021 11 minut temu, *Iskra napisał: Masz 35 lat i z nikim nie byłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czepek nad Bałtykiem 171 Napisano Kwiecień 6, 2021 3 minuty temu, gość xyz napisał: to ile ty masz ??? przy 160 ważysz 50 kg i wyglądasz jak wieszak ??? wtf ?? przeca to NIEMOŻLIWE Mam grube kości i mięśnie od ciężkiej roboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 6, 2021 1 minutę temu, *Iskra napisał: W łóżku nie a o relacjach nie bede pisać na forum nigdy w pełni. Religia zabrania? A relacje bez seksualnego charakteru to żadne relacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czepek nad Bałtykiem 171 Napisano Kwiecień 6, 2021 Figura foto https://zapodaj.net/e5787e3fe8623.jpg.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czepek nad Bałtykiem 171 Napisano Kwiecień 6, 2021 2 minuty temu, gość xyz napisał: ale sama pisałaś, pamiętam, że masz nawet lekką niedowagę czy coś takiego? serio ważysz 50? a nie mniej? kutwa, ty wyglądasz jak jak gdy ważyłam kiedyś 49 kg przy 170 cm, więc to jest baaardzo dziwne Roznie od 48 - 51 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 6, 2021 1 minutę temu, 90%cacao napisał: Dziewczyno, opanuj sie z tą zazdrością o cycki co to zmienia, że się tu naujadasz? Toja zakladam bluzke czy dekold i odwracam głowy, ale z twojego lotniska sie nie s mieje, jest jak jest. hehehe, masakra..zawsze mowie, ze najgorszy wróg to brzydka zazdrosna laska, dlatego kolezanki wybieralam zawsze te ladne i bez kompleksów Daj jej spokój, zachowujesz się jak nieczuły cham. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czepek nad Bałtykiem 171 Napisano Kwiecień 6, 2021 3 minuty temu, gość xyz napisał: ale sama pisałaś, pamiętam, że masz nawet lekką niedowagę czy coś takiego? serio ważysz 50? a nie mniej? kutwa, ty wyglądasz jak jak gdy ważyłam kiedyś 49 kg przy 170 cm, więc to jest baaardzo dziwne 2 lata temu ważyłam 45 od stresu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 6, 2021 1 minutę temu, 90%cacao napisał: a kto zaczał? niech nie fika jak nie ma z czym, bo oberwie Jak liczysz na litowanie się to nie ten adres Słabszym się odpuszcza. No ale ty widzę wolisz grać ze słabszymi, będąc niby taka mocna, szkoda że wczoraj nie byłaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 6, 2021 2 minuty temu, *Iskra napisał: No to juz wiem że do siebie nie pasujemy. Tego nie wiesz ty, tego nie wiem ja. Dzisiaj nie mam ochoty na nowe znajomości, a twoje podejście szanuję. Tylko w tym wieku nie wiem skąd czerpiesz cierpliwość i wciąż masz nadzieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18karat 152 Napisano Kwiecień 6, 2021 13 minut temu, 90%cacao napisał: jasne takiej raczej nie zaliczyłes Dokładnie taką xD one są wszystkie takie szczupłe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 6, 2021 Przed chwilą, 90%cacao napisał: z braku wyboru jaki ty naiwny Może ma większe wymagania od Ciebie i samo autko, ciałko nie wystarczą. Udław się tym swoim carpe diem. Carpe diem codziennie na forum i fikanie do słabszych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 6, 2021 1 minutę temu, 90%cacao napisał: kisnę I tutaj wreszcie celnie scharakteryzowałaś swoją codzienność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 6, 2021 1 minutę temu, *Iskra napisał: Słabszy to sam jesteś od niej. Przecież ona mi do pasa sięga, czyli tam gdzie trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czepek nad Bałtykiem 171 Napisano Kwiecień 6, 2021 5 minut temu, samiec_mewy_srebrzystej napisał: Agatka, gdzie sobie tę fotę robiłaś? Bo skałki takie jak w rozległej aglomeracji Sztokholmu w okolicach nadmorskich... Na vårby gard Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 6, 2021 Przed chwilą, 90%cacao napisał: a ja pod wrazeniem jakie lachony wyrywasz To lachony czy dziewice? Przestań rzutować swoim smutnym życiem na mnie, to nie moja wina.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czepek nad Bałtykiem 171 Napisano Kwiecień 6, 2021 Latem będzie więcej zdjęć na Instagram będzie więcej wycieczek i ładne stroje a nie ciągle futra zimowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 6, 2021 1 minutę temu, 90%cacao napisał: dobra, skoncz pajacu...simpujesz to do KAŻDEJ, bezwyjatku.,,teraz kolej roxi a potem żałosnie opluwasz poprzedniczki, tai z cioebie "macho" jak z roxi rozchwytywana dievica z wartosciami elo Ty masz za to wartości, takie same jak szacunek do innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18karat 152 Napisano Kwiecień 6, 2021 Spokój na moim temacie! Wam baby brakuje dyscypliny i twardej ręki z tego co widze. Ja bym was zresocjalizował w ciągu pół roku w jakimś obozie pracy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18karat 152 Napisano Kwiecień 6, 2021 Przed chwilą, samiec_mewy_srebrzystej napisał: Chłopcze, czy Tobie się metody nieco nie pomyliły? Kobiety chcesz do obozu wysyłać celem resocjalizacji? I to znacznie drobniejsze od Ciebie? Ależ z Ciebie kozak... No i wyskoczył mi tutaj białorycerzyk jak prawdziwek po deszczu xD tak wysłałbym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czepek nad Bałtykiem 171 Napisano Kwiecień 6, 2021 8 minut temu, samiec_mewy_srebrzystej napisał: Kurna, jak sobie przypomnę ile rycia w tej skale było i to młotami pneumatycznymi (ale nie tam, w Sundbyberg i na szczęście to nie ja ryłem) Ale dobrze wspominam sztokholmską aglomerację A co tam robiłeś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czepek nad Bałtykiem 171 Napisano Kwiecień 6, 2021 6 minut temu, 18karat napisał: Spokój na moim temacie! Wam baby brakuje dyscypliny i twardej ręki z tego co widze. Ja bym was zresocjalizował w ciągu pół roku w jakimś obozie pracy xD Obsraniec przyszedł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czepek nad Bałtykiem 171 Napisano Kwiecień 6, 2021 A to zgadnijcie gdzie ja byłam https://zapodaj.net/f44287a7c5770.jpg.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18karat 152 Napisano Kwiecień 6, 2021 5 minut temu, Czepek nad Bałtykiem napisał: Obsraniec przyszedł Jesteś płaska jak deska do prasowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 6, 2021 2 minuty temu, Czepek nad Bałtykiem napisał: A to zgadnijcie gdzie ja byłam W bawarskiej agencji towarzyskiej dla bogatych Hansów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Kwiecień 6, 2021 Czy gruba czy chuda, to prawda jest taka, że czasem tak jęczą, że lepiej posłuchać warkotu silnika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach