Życiowy pecj 3 Napisano Kwiecień 8, 2021 Cześć dziewczyny mam pytanie bo nie wiem co mam myśleć. W marcu okres zaczął się 10 a skończył 13 ocieralam się z chłopakiem 16 i 22 powinnam dostać okresu wczoraj z samego rana jak wstałam negatywny.Okresu nadal nie mam od 2 dni boli mnie brzuch i leci mi biały śluz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kliop 44 Napisano Kwiecień 8, 2021 Wynik wczoraj rano negatywny? Może masz infekcję i stąd ten brak krwawienia i śluz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Życiowy pecj 3 Napisano Kwiecień 8, 2021 2 godziny temu, Kliop napisał: Wynik wczoraj rano negatywny? Może masz infekcję i stąd ten brak krwawienia i śluz? Negatywny z samego rana robiłam nie wiem kurczę już sama strasznie się denerwuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Życiowy pecj 3 Napisano Kwiecień 8, 2021 2 godziny temu, Kliop napisał: Wynik wczoraj rano negatywny? Może masz infekcję i stąd ten brak krwawienia i śluz? Śluz jest biały jak mleko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Kwiecień 8, 2021 Biały śluz to objaw zbliżającej się miesiączki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takesugar 4 Napisano Maj 31, 2021 watpie ze ejstes w ciazy ale pamietaj ze owu moze byc nawet podwojna, wiec do wyznaczania polecam ci zakupic tester afrodyty na sline Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalinka 8 Napisano Czerwiec 30, 2021 od ocierania raczej nie powinnas zajsc, zacznij w ogole kontrolowac swoj cykl najpierw. ja do tego uzywam arodyty smart z plikacja na telefon i jest spoko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach