Takajedna1234 4 Napisano Kwiecień 8, 2021 Dziewczyny jakiego najlepszego fryzjera w Warszawie polecacie do metamorfozy ciemnych włosów na blond? Najlepiej w miarę rozsądnej cenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorka123 1 Napisano Maj 31, 2021 Dnia 8.04.2021 o 12:24, Takajedna1234 napisał: Dziewczyny jakiego najlepszego fryzjera w Warszawie polecacie do metamorfozy ciemnych włosów na blond? Najlepiej w miarę rozsądnej cenie. Zdecydowanie Magia Blondu, obejrzyj sobie metamorfozy na ich profilu na fb albo instagramie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Takajedna1234 4 Napisano Czerwiec 10, 2021 Ekstra, dzięki.Mam dosyć już bycia brunetka:(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorita 0 Napisano Czerwiec 12, 2021 Moim zdaniem Pani Marlena z salonu Gnatyshyn jest rewelacyjną fryzjerką. Świetnie się zna na koloryzacji, jest dokładna i potrafi dobrze doradzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alesja12 0 Napisano Listopad 27, 2021 Chodzę do Magii Blondu, polecam Danusię, jest świetna. Rozjaśniałam w tym salonie włosy, wyszło super, ciesze się pięknym, zimnym blondem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NatalieC 1 Napisano Listopad 30, 2021 Dnia 27.11.2021 o 15:39, alesja12 napisał: Chodzę do Magii Blondu, polecam Danusię, jest świetna. Rozjaśniałam w tym salonie włosy, wyszło super, ciesze się pięknym, zimnym blondem Kinga tez super, ostatnio u niej byłam pierwszy raz, ale świetnie sobie poradziła z moimi włosami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mimi32 0 Napisano Grudzień 13, 2022 Jest fajny fryzjer na Żoliborzu. To salon fryzjerski Między grzebieniem a nożyczkami. Strzyżenie damskie, strzyżenie męskie, strzyżenie dzieci, usługi barberskie. Ludzie z wiedzą i doświadczeniem. Z indywidualnym podejściem do każdego klienta. Nowoczesne techniki pracy, wysokiej jakości produkty, na których pracują. Na stronie możesz sprawdzić cennik - moim zdaniem konkurencyjny. Zostawiam ci bezpośredni namiar na nich - sprawdź. ul. Elbląska 37, 01-737 Warszawa Żoliborz nr tel 22 258 40 95 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach