Gość Benniee Napisano Kwiecień 10, 2021 (edytowany) Chodź na chwilkę, mam tu coś dla Ciebie. Edytowano Kwiecień 10, 2021 przez Benniee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Kwiecień 10, 2021 i jeszcze kiciuś na dobry dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 10, 2021 Ja to mam wyczucie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 10, 2021 Oglądam pogrzeb Krawczyka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Kwiecień 10, 2021 Przed chwilą, BoniBluBabciaBandzior napisał: Ja to mam wyczucie... My mamy po prostu mózgi połączone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Kwiecień 10, 2021 Przed chwilą, BoniBluBabciaBandzior napisał: Oglądam pogrzeb Krawczyka. Gdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Kwiecień 10, 2021 (edytowany) W Łodzi ma pogrzeb Edytowano Kwiecień 10, 2021 przez Benniee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 10, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: W Łodzi ma pogrzeb, a mnie ku;rwa nie ma. No właśnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Kwiecień 10, 2021 Przed chwilą, BoniBluBabciaBandzior napisał: No właśnie ale strata ja yebie, jutro będę. Na cmentarzu go odwiedzę, ciekawe czy będzie można. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 10, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: ale strata ja yebie, jutro będę. Na cmentarzu go odwiedzę, ciekawe czy będzie można. 39 latbz żoną 🥴 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Kwiecień 10, 2021 Mauzoleum Krawczyków ma tam powstać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Kwiecień 10, 2021 Przed chwilą, BoniBluBabciaBandzior napisał: 39 latbz żoną 🥴 Miała szczęście żyć u boku takiego wspaniałego człowieka jakim był Krzysztof Krawczyk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 10, 2021 1 minutę temu, Benniee napisał: Miała szczęście żyć u boku takiego wspaniałego człowieka jakim był Krzysztof Krawczyk. Krawczyk to Twoj modern talking. Niedługo zaczną się batalie o majątek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Kwiecień 10, 2021 1 minutę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Krawczyk to Twoj modern talking. Niedługo zaczną się batalie o majątek. A właśnie, co z hajsem. Mam nadzieję, że wszystko zrobią medialnie. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 10, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: A właśnie, co z hajsem. Mam nadzieję, że wszystko zrobią medialnie. xD Żenada. Syna nie widzę nigdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Kwiecień 10, 2021 Przed chwilą, BoniBluBabciaBandzior napisał: Żenada. Syna nie widzę nigdzie. Jaki on ma łysy łeb, może się ukrywa w tłumie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Kwiecień 10, 2021 W sumie jaki tłum jak covid jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 10, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Jaki on ma łysy łeb, może się ukrywa w tłumie. Może żona mu zabroniła przychodzić. Myślę, że ona nie w ciemię bita jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 10, 2021 Dmx też umarł. Pewnie mu pomogli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Kwiecień 10, 2021 4 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Może żona mu zabroniła przychodzić. Myślę, że ona nie w ciemię bita jest. Słabo tak nie iść na pogrzeb własnego starego, nawet jak żona zabrania. : / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 10, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Słabo tak nie iść na pogrzeb własnego starego, nawet jak żona zabrania. : / Skomplikowane relacje mieli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 10, 2021 Plotkujemy jak stare baby przed kościołem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Kwiecień 10, 2021 3 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Dmx też umarł. Pewnie mu pomogli. O ku'rwa, wczoraj, on młody w miare był, tylko 50 lat. :0 Myślę, że z jego stylem życia zawał był wielce prawdopodobny. Nikt mu nie musiał pomagać. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 10, 2021 (edytowany) 1 minutę temu, Benniee napisał: O ku'rwa, wczoraj, on młody w miare był, tylko 50 lat. :0 Myślę, że z jego stylem życia zawał był wielce prawdopodobny. Nikt mu nie musiał pomagać. xD Niby tak, ale on otwarcie się wypowiadał na temat illum. Widziałeś film z Jolie jak opowiada o rytualach na ukrytej kamerze? Edytowano Kwiecień 10, 2021 przez BoniBluBabciaBandzior Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Kwiecień 10, 2021 1 minutę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Plotkujemy jak stare baby przed kościołem. O to chodzi, trzeba obgadać wszystkie ważne informacje i wrócić do szarości dnia codziennego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Kwiecień 10, 2021 Widzę, że odwyk udany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 10, 2021 1 minutę temu, Benniee napisał: O to chodzi, trzeba obgadać wszystkie ważne informacje i wrócić do szarości dnia codziennego. Prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 10, 2021 Udany, bo nie będę tu do nocy. Po pogrzebie idę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Kwiecień 10, 2021 1 minutę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Niby tak, ale on otwarcie się wypowiadał na temat illim. Może to i jakiś powód był aczkolwiek powinni zdjąć nie tylko jego w ostatnim czasie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 10, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Może to i jakiś powód był aczkolwiek powinni zdjąć nie tylko jego w ostatnim czasie. Może zdejmą. Toć by wybić wielu musieli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach