Gość Benniee Napisano Kwiecień 10, 2021 4 minuty temu, agent of Asgard napisał: Widzę, że odwyk udany. Stary co to za uszczypliwości w stronę babki przenajświętszej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 10, 2021 1 minutę temu, Benniee napisał: Stary co to za uszczypliwości w stronę babki przenajświętszej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Kwiecień 10, 2021 1 minutę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Może zdejmą. Toć by wybić wielu musieli. Ja myślę, że to jest głębsza sprawa i te gwiazdy tak naprawdę mają wpojony jakiś mechanizm zastępczy jeżeli już. Myślisz, że opłacałoby im się tylu ludzi zdejmować? To zasłona dymna, a może ich przeceniam. : / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 10, 2021 1 minutę temu, Benniee napisał: Ja myślę, że to jest głębsza sprawa i te gwiazdy tak naprawdę mają wpojony jakiś mechanizm zastępczy jeżeli już. Myślisz, że opłacałoby im się tylu ludzi zdejmować? To zasłona dymna, a może ich przeceniam. : / Mk ultra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 10, 2021 https://zapodaj.net/bd8f042091d38.jpg.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Kwiecień 10, 2021 4 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Piękne, dziękuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Kwiecień 10, 2021 7 minut temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Mk ultra. Nas tez kontrolują, mowie Ci. Symulacja myślowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 10, 2021 Nie mam reakcji dziś. Dziwne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Kwiecień 10, 2021 (edytowany) Zmieliłem kawę, polać babce? Edytowano Kwiecień 10, 2021 przez Benniee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Kwiecień 10, 2021 Poczułem zapach i już mnie goni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 10, 2021 2 minuty temu, Benniee napisał: Zmieliłem kawę, polać babce? Właśnie szła po 3. Też tak mam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Kwiecień 10, 2021 (edytowany) 2 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Właśnie szła po 3. Też tak mam xD Najgorzej pierwsza, później już się bebech przyzwyczaja. XD ale pachnie ładnie Edytowano Kwiecień 10, 2021 przez Benniee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 10, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Najgorzej pierwsza, później już się bebech przyzwyczaja. XD ale pacnie ładnie Różnie bywa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Kwiecień 10, 2021 5 minut temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Różnie bywa xD musiałem skorzystać i mamie dać naleśnika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 10, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: musiałem skorzystać i mamie dać naleśnika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Kwiecień 10, 2021 2 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Dobra babko ja lecę na razie. Trzymaj się, buzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 10, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Dobra babko ja lecę na razie. Trzymaj się, buzi. Papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Kwiecień 10, 2021 1 godzinę temu, Benniee napisał: Stary co to za uszczypliwości w stronę babki przenajświętszej? Miło ją widzieć, ale dla jej dobra życzyłbym jej już tu nie widzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach