Doktor Siurek 814 Napisano Kwiecień 12, 2021 Poza tym coś mi się wydaje, że gdyby w realnym świecie jakaś kobieta przedstawiła tutejszym krezusom i biznesmenom tudzież innym rekinom finansjery intercyzę, to po zapoznaniu się z jej warunkami mogliby co najwyżej pryknąć cienkim bąkiem 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18karat 152 Napisano Kwiecień 12, 2021 23 minuty temu, KorpoSzynszyla napisał: A taka intercyza by mogła zabezpieczyć takie tematy .... Można zawrzeć koszt jaki mąż powinien wtedy łożyć na matkę i dziecko i przez jaki okres Rozumiem że w przypadku gdy mąż straci prace następuje analogiczna sytuacja i kobieta musi przez jakiś czas go utrzymać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Siurek 814 Napisano Kwiecień 12, 2021 5 minut temu, 18karat napisał: Rozumiem że w przypadku gdy mąż straci prace następuje analogiczna sytuacja i kobieta musi przez jakiś czas go utrzymać? To zależy od tego, jak skonstruowana jest umowa. Jak jest taka opcja w umowie, to tak, jak nie, to nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2828 Napisano Kwiecień 12, 2021 1 godzinę temu, 18karat napisał: Rozumiem że w przypadku gdy mąż straci prace następuje analogiczna sytuacja i kobieta musi przez jakiś czas go utrzymać? A myślisz że tak nie jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kokos89 12 Napisano Kwiecień 12, 2021 Ja myślę ze wszystko ma swoje plusy i minusy ale jasne ze jak kobieta jest pasożytem to lepiej zeby nie podpisywała intercyzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach