Zdezorientowana30 1 Napisano Kwiecień 14, 2021 Mam znajomego, który mi się spodobał. Jest to lekkie zauroczenie. Myślałam, że może to się rozwinie w jaką pozytywną stronę, ale chyba się myliłam. Już pisze o co chodzi. Chciał mnie przeprosić za to, że mnie wystawił, ale nie miałam czasu. Ogólnie relacje się polepszyły. Gadaliśmy i żartowaliśmy. Miałam wolne dwa dni, więc wysłałam mu zapytanie czy ma czas w czwartek. Miał czas, więc w żartach napisałam, aby napisał mi w jakiś godzinach i gdzie się widzimy, żeby nie było wystawienia ponownego. Ten zaczął pisać, że jestem jak nastolatka i że wszystkiego się odechciewa. Byłam zaskoczona nagłym zwrotem akcji, no to piszę, że ciężko wyczuć ton wiadomości przez internet i czy jest ostatecznie na nie. Ten jednak odpowiedział, że jest na tak. Więc ponowiłam pytanie już nieco zniechęcona. Ale ten nawet nie odpisał i nie odczytał wiadomości. Tak już jest od prawie tygodnia. Serio się obraził? Za takie coś? To ja tu powinnam być zła. Ja tylko chciałam się spotkać i usłyszeć przeprosiny. Wiem, że żyje, bo jest dostępny i czasem ogląda moje stories. Nawet dał follow jakiejś dziewczynie. Już nie rozumiem o co mu chodzi. Myślałam, że wszystko jest ok. Zgaduje, że skupia się na kimś innym a ja poszłam w odstawkę. Zawiodłam się na nim. Nie jest prawdziwym mężczyzną, który przyzna się do błędów twarzą w twarz. Tak, jest mi trochę smutno i zawiodłam się na nim. Znajoma mi napisała, że albo jest zwykłym ...em na którego lepiej nie tracić czasu albo posłuchał się jakieś ...nej rady o ignorowaniu mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Kwiecień 14, 2021 Prawdopodobnie mu nie zależy albo nawet chciałby skończyć tę relację, a że Tobie zależy bardziej, to sobie tłumaczysz jego zachowania. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilys 137 Napisano Kwiecień 14, 2021 Nic Ci nie obiecywał, myślałaś że może coś z tego będzie a on chyba nie koniecznie. Odpuść i nie śledź co robi, nie zabiega o spotkanie to zajmij się czymś innym. Podjęłaś próbę i nie wyszło i na tym powinnaś zakończyć, świat nie kończy się na tym facecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nenesh 545 Napisano Kwiecień 14, 2021 1 godzinę temu, Zdezorientowana30 napisał: [...] Już nie rozumiem o co mu chodzi. Myślałam, że wszystko jest ok. [...] Wszystko byłoby okej, gdybyś miała na tyle poszanowania dla siebie, by bez wahania skreślać osobę, która już raz zachowała się wobec Ciebie nie w porządku. Facet, któremu zależy, sam wychodzi z inicjatywą i nie wystawia. Gdyby coś mu nagle istotnego wypadło, zakomunikowałby to. W ogóle utrzymywałby stały kontakt. Szkoda czasu na analizę, co kieruje typem pozbawionym elementarnej kultury osobistej, a okazywać własnej desperacji nie warto, nie jesteś zabawką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdezorientowana30 1 Napisano Kwiecień 14, 2021 Dzięki za odpowiedzi. Trzeba ruszyć na przód Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach