BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 15, 2021 (edytowany) Astral nie wyszedł. Może dziś. https://zapodaj.net/623f16ae3b18f.jpg.html Edytowano Kwiecień 15, 2021 przez BoniBluBabciaBandzior Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Kwiecień 15, 2021 Chyba się aktualnie... nie mogę powiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 15, 2021 7 minut temu, agent of Asgard napisał: Chyba się aktualnie... nie mogę powiedzieć. Bije ptaka swego chłopaka. Rozumię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Kwiecień 15, 2021 To po tych ćwiczeniach tak Cię sponiewierało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 15, 2021 Przed chwilą, lonelyman napisał: To po tych ćwiczeniach tak Cię sponiewierało? tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Kwiecień 15, 2021 1 minutę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: tak O cholera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Kwiecień 15, 2021 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 15, 2021 1 minutę temu, akimuszki napisał: Modli się. Uff. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Kwiecień 15, 2021 20 minut temu, agent of Asgard napisał: Chyba się aktualnie... nie mogę powiedzieć. Ojciec zamiast nazywać rzeczy po imieniu to bułkę przez bibułkę tu próbuje wciskać xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Kwiecień 15, 2021 2 minuty temu, irukangi napisał: E.......... ale bułkę ...... że w co ? Takie powiedzenie , bułkę przez bibułkę a chu/ja gołą ręką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 15, 2021 widać, że wam bolca brak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Kwiecień 15, 2021 4 minuty temu, irukangi napisał: No znam przecież Ale chciałem to przeczytać przez Ciebie napisane. A że gołą ręką to chyba dobrze , obie strony coś mają miłego dla siebie Domyślam się że znasz i domyślam się też że wiesz w jakich okolicznościach się go użuwa , a ja chrzanie dziś już głupoty bo mi styki w mózgu chyba się przegrzały 🥴 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Kwiecień 15, 2021 3 minuty temu, irukangi napisał: Dlaczego głupoty ? Wszystko jest OK . Wulgaryzmy w ustach sympatycznej kobiety bywają urocze . Nie chodziło nawet o wulgaryzmy , bardziej o sens moich wypowiedzi. Nie ważne w sumie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Kwiecień 15, 2021 1 minutę temu, irukangi napisał: No właśnie ! Ważne że jesteś A dziękuje Zaraz chyba mnie nie będzie bo spalam 4h i jestem już średnio przytomna xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 16, 2021 2 godziny temu, Benniee napisał: Hej babko, musiałem znaleźć czas dla chłopa I dziś znów mnie nie będzie. Dziękuje, że o mnie pamietasz i błogosławię. 🥰 Idź z Bogiem i duchem Twoim Amen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 16, 2021 2 minuty temu, Benniee napisał: Robię dziś steka na rozmarynie i czosnku z puree z batatow, do tego karmelizowany groszek cukrowy i sos na bazie jogurtu naturalnego z koprem. Życz powodzenia. Oby wyszła dobrze romantyczna kolacja. Makłowicz ... mać. Zrobię stek w końcu. Co masz za mięso? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 16, 2021 1 godzinę temu, Benniee napisał: Z auchana polędwica wołowa, na lodówkach są porcjowane. Wtedy nie wydasz aż tyle kasy. Ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach