Alga333 0 Napisano Kwiecień 16, 2021 Witam bardzo serdecznie dziewczyny mam na imię Kasia chciałabym żebyście rozwiały moje pomysły ostatnio kochane zauważyła u siebie jakby ktoś.zabrał kulkę pingpongową i przeciął na pół i zakleja mi pochwę taki biały guzek czuję okropny dyskomfort dbam o higienie używam płynów o dobrym ph kochane prawie nic nie boli czasem czuję kłucie ale zbliża mi się okres sumie spóźnia ale mam nieregularny okres porostu czuję kulkę w przedsionku pochwy jakby coś mnie rsozpychałao zwracam się do was o pomoc ponieważ słyszałam że ludzie są Tutaj bardzo mili będę wdzięczna z odp :) i życzę miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sidh`e Santee 204 Napisano Kwiecień 16, 2021 / https://f.kafeteria.pl/temat-7737752-pomocy-dziewczyny/?tab=comments#comment-55418877 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sidh`e Santee 204 Napisano Kwiecień 16, 2021 1 godzinę temu, KorpoSzynszyla napisał: Do ginekologa marsz! Szybciutko Wczoraj pół piłeczki do pingla, dziś kula bilardowa... Jeszcze się okaże ze jej tam sie Gwiazda Śmierci posadziła... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przegość 115 Napisano Kwiecień 17, 2021 A to nie jest zatkany gruczoł Bartholina? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddt60 1326 Napisano Kwiecień 18, 2021 11 godzin temu, przegość napisał: A to nie jest zatkany gruczoł Bartholina? całkiem prawdopodobne ale nie bawmy się w ginekologów i nie leczmy zdalnie - więc niech ona po prostu idzie do ginekologa jak najszybciej a jak jest niepełnoletnia niech powie to matce i idzie z matką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach