Alga333 0 Napisano Kwiecień 16, 2021 Część i pozdrawiam miłego dnia życzę a teraz moje pytanie Witajcie ostatnio poczułam uczucie dyskomfortu naprawdę takie dziwnego uczucia jakby coś mnie rozpierało od środka rosło we mnie postanowiłam sprawdzić bo coś mi nie pasowało w środku zobaczyłam tylko kulkę jakby takie jabłko przecięte na pół i zasłaniające pochwę chciałam udać siè do ginekologa ale tak jakby poczułam szczypanie takie swędzenie jakby ktoś drapał mnie wokół tego czytała że to zapalenie gruczołów bhartoliqa czy jakoś tam dostałam białe upławy wodniste takie o dziwnym zapachu chociaż nie byłam aktywna seksualnie czy to też możliwe że mogłam zachorować na zapalenie gruczołów bhartolina czy to możliwe czy mylę się i to coś innego pomożecie będę niezmiernie szczęśliwa dziękuję za przeczytanie Tego u życzę wszystkim miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vantiel 4 Napisano Kwiecień 23, 2021 troche chaotycznie napisalas. idz po prostu do lekarza nie wiem na co czekasz. z portali to ci polecam naturalna plodnosc pl moze cos tam znajdziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwusia 20 Napisano Kwiecień 23, 2021 No a cykle normalnie regularne? W jakiej fazie cyklu to było? Może trzeba kontrolować, ja używam do pomocy termometra MySense. Ale do lekarza to radzę iść na badanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach