Olgaa 0 Napisano Kwiecień 17, 2021 Hej wszystkim, Wiecie może gdzie można napisać skargę o tym, że w pewnej niedużej szkole podpowiadają na maturach? I to się dzieje co roku. Maturzyści robią co chcą i tym nieuczciwym sposobem zdają maturę z w wysokimi wynikami. Później tacy studenci zajmują miejsca na uczelniach innym studentom którzy są na prawdę zdolni! Jest to denerwujące, bo pamiętam ile ja musiałam pracy włożyć w przygotowanie do matury. Jeżeli da się napisać jakąś skargę to trzeba dać dowody na to, że tak się dzieje w tej szkole? Proszę o odp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Kwiecień 17, 2021 2 godziny temu, Olgaa napisał: gdzie można napisać skargę Gdziekolwiek. To gdzie ją napiszesz nie ma żadnego znaczenia. Możesz w swoim pokoju, w kuchni a nawet w łazience jeśli masz tam jakieś równe miejsce. Ważniejsze jest do kogo ja napisać ale skoro Cię to nie interesuje to nie będziemy się narzucać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Urbanlegend Napisano Kwiecień 17, 2021 Ja bym najpierw pomyślała o OKE (Okręgowa Komisja Egzaminacyjna), a później o CKE (Centralna Komisja Egzaminacyjna). Namiary są do odszukania w necie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olgaa 0 Napisano Kwiecień 18, 2021 (edytowany) @Nemetiisto przecież wiadomo o co mi chodzi Edytowano Kwiecień 18, 2021 przez Olgaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach