downhiil 88 Napisano Kwiecień 18, 2021 a ja nadal tkwię w tym bajzlu i nie znalazłem innego zatrudnienia. między nami nic już nie będzie i lepiej chyba gdy się nie widujemy, nie cierpię ona sobie żyje szczęśliwie a ja jestem w dupie, czuję się wykorzystany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 18, 2021 Jest i mój ulubieniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 18, 2021 w końcu mogę odpocząć po ciężkim tygodniu na kafe. Chyba pora sie odciąć i zacząć nowe życie serio, jej już nie ufam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Kwiecień 18, 2021 Ona pewnie Tobie tez by nie zaufała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Kwiecień 18, 2021 7 minut temu, downhiil napisał: a ja nadal tkwię w tym bajzlu i nie znalazłem innego zatrudnienia. między nami nic już nie będzie i lepiej chyba gdy się nie widujemy, nie cierpię ona sobie żyje szczęśliwie a ja jestem w dupie, czuję się wykorzystany Mysle, ze tez o Tobie mysli w ten sposob. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 18, 2021 5 minut temu, downhiil napisał: jej już nie ufam Jak możesz dać wiarę komuś, komu nie dałeś szansy na odpowiedź odnośnie swoich pytań, jakie bałeś się postawić. Ech ty logiku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 18, 2021 12 minut temu, Niburdiama napisał: Ona pewnie Tobie tez by nie zaufała. woli innego i tyle pora ta farse zakończyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxii 67 Napisano Kwiecień 18, 2021 po co sie zakochales?madre to było teraz trzeba cierpiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Kwiecień 18, 2021 1 minutę temu, downhiil napisał: woli innego i tyle pora ta farse zakończyć Zgadzam się z Toba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 18, 2021 Przed chwilą, maxii napisał: po co sie zakochales?madre to było teraz trzeba cierpiec to byle ...ne mie spotykajac się itp. Uwierzylem w miłość ale już nie wierzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lena 💔 9 Napisano Kwiecień 18, 2021 19 minut temu, downhiil napisał: a ja nadal tkwię w tym bajzlu i nie znalazłem innego zatrudnienia. między nami nic już nie będzie i lepiej chyba gdy się nie widujemy, nie cierpię ona sobie żyje szczęśliwie a ja jestem w dupie, czuję się wykorzystany Downhiil JESTEŚ PROJEKTEM! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 18, 2021 (edytowany) teraz swój umysł zajmuje czym innym i jest mi lżej zasluguie na kogos dla kogo bede wszystkim a nie na ochłapy Edytowano Kwiecień 18, 2021 przez downhiil 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 18, 2021 nawet jakbym sie z nia zwiazal balbym sie ze dla kogos innego mnie opuści, po co mi to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxii 67 Napisano Kwiecień 18, 2021 1 minutę temu, downhiil napisał: to byle ...ne mie spotykajac się itp. Uwierzylem w miłość ale już nie wierzę wierz w miłość ale taką że to ty masz być kochany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxii 67 Napisano Kwiecień 18, 2021 Przed chwilą, downhiil napisał: nawet jakbym sie z nia zwiazal balbym sie ze dla kogos innego mnie opuści, po co mi to czemu mialaby opuscic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 18, 2021 Ochłapy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 18, 2021 4 minuty temu, Niburdiama napisał: Zgadzam się z Toba. tylko mnie nie poznala jej strata 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 18, 2021 Dobranoc. Przeżyjesz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 18, 2021 1 minutę temu, maxii napisał: czemu mialaby opuscic? skoro tamtego by zostawila to mnie kiedyś pewnie też jakbym spowszednial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 18, 2021 nie jestem paskudny, ani glupi jakas miłość sie trafi a jak nie to trudno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KKeira 383 Napisano Kwiecień 18, 2021 23 minuty temu, downhiil napisał: a ja nadal tkwię w tym bajzlu i nie znalazłem innego zatrudnienia. między nami nic już nie będzie i lepiej chyba gdy się nie widujemy, nie cierpię ona sobie żyje szczęśliwie a ja jestem w dupie, czuję się wykorzystany Wykorzystany a niby przez kogo?czlowieku Ona nie ma pojęcia o twoich projekcjach. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KKeira 383 Napisano Kwiecień 18, 2021 Przed chwilą, downhiil napisał: nie jestem paskudny, ani glupi jakas miłość sie trafi a jak nie to trudno W końcu gadasz z sensem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxii 67 Napisano Kwiecień 18, 2021 1 minutę temu, downhiil napisał: skoro tamtego by zostawila to mnie kiedyś pewnie też jakbym spowszednial skad wiesz by tatego zostawiła?to twoja projekcja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 18, 2021 Przed chwilą, maxii napisał: skad wiesz by tatego zostawiła?to twoja projekcja nie wiem ale skoro cos do mnie poczula a dam sobie reke uciąć ze tak to moglby trafić sie jakis jeszcze lepszy maczo żyłbym na minie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxii 67 Napisano Kwiecień 18, 2021 Przed chwilą, downhiil napisał: nie wiem ale skoro cos do mnie poczula a dam sobie reke uciąć ze tak to moglby trafić sie jakis jeszcze lepszy maczo żyłbym na minie mógłbyś zostać chociaż jej kochankiem? jakby taka była naprawdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 18, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Babka nie mogę spać, a muszę wstać o szóstej rano. :// A ja o 3. Witoj, wędrowcze galaktyczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 18, 2021 1 minutę temu, Benniee napisał: Babka nie mogę spać, a muszę wstać o szóstej rano. :// ja jutro wolne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 18, 2021 (edytowany) Przed chwilą, maxii napisał: mógłbyś zostać chociaż jej kochankiem? jakby taka była naprawdę nie, kochankiem mlzesz buc jak ci nie zależy w tejj sytuacji byloby jeszcze gorzej Edytowano Kwiecień 18, 2021 przez downhiil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Kwiecień 18, 2021 Masz racje. Tak właśnie by było. To dobrze, ze juz dałeś za wygrana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 18, 2021 Wniosek prosty, ona musi być bardzo atrakcyjna fizycznie i jeśli tak jest, to okazji będzie miała multum dopóki jej uroda będzie trwała. A to oznacza smutne konsekwencje dla kogoś kto się skazuje na porażkę i uprawia czarnowidztwo. Z czego takie podejście się bierze, pisać nie trzeba. Wiesz czym jest samospełniająca się przepowiednia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach