Niburdiama 771 Napisano Kwiecień 18, 2021 Przed chwilą, Druhu napisał: Wniosek prosty, ona musi być bardzo atrakcyjna fizycznie i jeśli tak jest, to okazji będzie miała multum dopóki jej uroda będzie trwała. A to oznacza smutne konsekwencje dla kogoś kto się skazuje na porażkę i uprawia czarnowidztwo. Z czego takie podejście się bierze, pisać nie trzeba. Wiesz czym jest samospełniająca się przepowiednia? Dokladnie, ale On tego nie czai, dlatego lepiej, ze dal sobie juz siana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 18, 2021 (edytowany) 3 minuty temu, Niburdiama napisał: Masz racje. Tak właśnie by było. To dobrze, ze juz dałeś za wygrana. wiem ze nie jest tak idealna jak myślałem jest piękna ale ma pelno wad i mnie traktowala źle tak odczuwam Edytowano Kwiecień 18, 2021 przez downhiil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxii 67 Napisano Kwiecień 18, 2021 1 minutę temu, Druhu napisał: Wniosek prosty, ona musi być bardzo atrakcyjna fizycznie i jeśli tak jest, to okazji będzie miała multum dopóki jej uroda będzie trwała. A to oznacza smutne konsekwencje dla kogoś kto się skazuje na porażkę i uprawia czarnowidztwo. Z czego takie podejście się bierze, pisać nie trzeba. Wiesz czym jest samospełniająca się przepowiednia? to czemu nie skorzystała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 18, 2021 Przed chwilą, Niburdiama napisał: Dokladnie, ale On tego nie czai, dlatego lepiej, ze dal sobie juz siana. Nie da dopóki nie przegra na pewno. Jako, że tej pewności nie ma, to będzie tak sobie trwał w swoich fantazjach, ewentualnościach. Powiedz mi, dla Ciebie wysoka uroda faceta też jest przekleństwem i problemem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 18, 2021 2 minuty temu, Benniee napisał: To nie opłaca Ci się spać wcale. Witaj, możemy spróbować się wzajemnie odurzyć chloroformem. Nic już mi się nie opłaca. Ale spróbuję. Otwieram astral. Może tym razem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 18, 2021 2 minuty temu, maxii napisał: to czemu nie skorzystała? Kobiety same nie zagadują. Rzadko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxii 67 Napisano Kwiecień 18, 2021 Przed chwilą, Druhu napisał: Kobiety same nie zagadują. Rzadko. jejku to się wszystko rozgrywało w strefie myśli ? jak tak to wogole to nie zaistniało nawet co tu konczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kusicielka 32 Napisano Kwiecień 18, 2021 9 minut temu, downhiil napisał: nie wiem ale skoro cos do mnie poczula a dam sobie reke uciąć ze tak to moglby trafić sie jakis jeszcze lepszy maczo żyłbym na minie Takie jest życie. Nigdy nie można być niczego na 100 % pewnym. Jedyne co jest pewne, to śmierć. Tak przynajmniej mówią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 18, 2021 1 minutę temu, Benniee napisał: To ja też. Do zobaczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 18, 2021 ja mam tylko pretensje do siebie, nie do niej, bo trzeba bylo sprawe postawic jasno nie czekać i fantazjowac lekcja na przyszłość 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 18, 2021 5 minut temu, downhiil napisał: ja mam tylko pretensje do siebie, nie do niej, bo trzeba bylo sprawe postawic jasno nie czekać i fantazjowac lekcja na przyszłość Ale z czego ty chcesz lekcję wyciągać jak nawet nie wiesz gdzie popełniłeś błędy, bo nie zagadałeś. Twoja logika to jest ciekawa sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Kwiecień 19, 2021 8 godzin temu, downhiil napisał: wiem ze nie jest tak idealna jak myślałem jest piękna ale ma pelno wad i mnie traktowala źle tak odczuwam Pewnie z wzajemnością wiec jestescie kwita. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Kwiecień 19, 2021 8 godzin temu, Druhu napisał: Nie da dopóki nie przegra na pewno. Jako, że tej pewności nie ma, to będzie tak sobie trwał w swoich fantazjach, ewentualnościach. Powiedz mi, dla Ciebie wysoka uroda faceta też jest przekleństwem i problemem? Nie dotarłam do etapu, by sie o tym przekonać. A dla Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Kwiecień 19, 2021 8 godzin temu, downhiil napisał: ja mam tylko pretensje do siebie, nie do niej, bo trzeba bylo sprawe postawic jasno nie czekać i fantazjowac lekcja na przyszłość To trzeba było. Ale to juz przeszlosc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 19, 2021 myślę że dokonala oceny nie wiedząc z czego wynika moje zachowanie w dodatku sama sie bala a na mnie sie obrazala chyba zza to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Kwiecień 19, 2021 Po prostu nie pasujecie i juz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 19, 2021 3 godziny temu, Niburdiama napisał: A dla Ciebie? U mnie to trochę bardziej skomplikowane i niejednoznaczne jak u Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joanna jo 18 Napisano Kwiecień 19, 2021 ale co ty zrobiles konkretnego w jej kierunku zeby sie lepiej poznac? chyba nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellies 777 Napisano Kwiecień 19, 2021 21 godzin temu, downhiil napisał: a ja nadal tkwię w tym bajzlu i nie znalazłem innego zatrudnienia. między nami nic już nie będzie i lepiej chyba gdy się nie widujemy, nie cierpię ona sobie żyje szczęśliwie a ja jestem w dupie, czuję się wykorzystany Ale co w tym dziwnego. Mężatek trzeba unikać. Nie wdawać się w żadne wymiany spojrzeń, czy uśmiechów. Nie kalkulować. Nic ponad normalne kontakty służbowe w pracy. Chyba że chcesz rozbić małżeństwo albo zostać kochankiem. Obydwie perspektywy dość paskudne. Co innego gdy była w nieformalnym związku. Wtedy trzeba było dawać sygnały że ma u Ciebie szanse, zbliżyć się do niej. Efekt mógłby być taki że zaryzykowałaby swój związek dla Ciebie. Oczywiście gdyby była naprawdę w Tobie zakochana. Po prostu by się z tamtym facetem rozstała i zrobiłaby wszystko żeby ułatwić Ci zadanie. Mam nadzieję że wystarczająco pomogłem. Nie ma co rozpaczać. Życie jest nieprzewidywalne. Trzeba tylko wyciągać wnioski z błędów i iść dalej. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Kwiecień 19, 2021 21 godzin temu, malinka 123 napisał: Jak sprawdzisz jej stosunek do Ciebie, dopiero wtedy się wypowiadaj.Bo być może kogoś ranisz swoim myśleniem.Dobranoc Pewnie mu to pomaga ochłodzić stosunkiFajnie ,że jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Kwiecień 19, 2021 5 minut temu, malinka 123 napisał: To nie lepiej je ogrzać???? Jestem, ale żadziej Pewnie ,że lepiej ,ale trudniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Kwiecień 19, 2021 4 minuty temu, malinka 123 napisał: No jak widać, wszystkie drogi prowadzą do.. Powinno być do celu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Kwiecień 19, 2021 6 minut temu, malinka 123 napisał: To zależy jak na to patrzeć, niektórzy wola trud. Faceci czasem lecą na łatwiznę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sempre 21 Napisano Kwiecień 24, 2021 Dnia 18.04.2021 o 23:45, downhiil napisał: a ja nadal tkwię w tym bajzlu i nie znalazłem innego zatrudnienia. między nami nic już nie będzie i lepiej chyba gdy się nie widujemy, nie cierpię ona sobie żyje szczęśliwie a ja jestem w dupie, czuję się wykorzystany Skąd wiesz, czy aby na pewno jest szczęśliwa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 24, 2021 3 minuty temu, Sempre napisał: Skąd wiesz, czy aby na pewno jest szczęśliwa? nie wiem a nie jesteśmy na etapie znajomości by sobie mówić takie rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sempre 21 Napisano Kwiecień 24, 2021 Dnia 18.04.2021 o 23:45, downhiil napisał: a ja nadal tkwię w tym bajzlu i nie znalazłem innego zatrudnienia. między nami nic już nie będzie i lepiej chyba gdy się nie widujemy, nie cierpię ona sobie żyje szczęśliwie a ja jestem w dupie, czuję się wykorzystany Skąd wiesz, czy aby na pewno jest szczęśliwa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sempre 21 Napisano Kwiecień 24, 2021 2 minuty temu, downhiil napisał: nie wiem a nie jesteśmy na etapie znajomości by sobie mówić takie rzeczy Hmmm czyli to platoniczna znajomość, no bo jak to inaczej wytłumaczyć. Ludzie w pracy że sobą rozmawiają przy różnych okazjach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach