BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 19, 2021 Aj lowju end gudbaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Domi99 44 Napisano Kwiecień 19, 2021 Aj lowju tu, rili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 19, 2021 Hołp soł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Domi99 44 Napisano Kwiecień 19, 2021 Jestem Twoją fanką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 19, 2021 To powiedz mi czemu to wszystko jest takie popieprzone? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza 70 Napisano Kwiecień 19, 2021 3 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: To powiedz mi czemu to wszystko jest takie popieprzone? Bo niektórzy strasznie, to komplikują. Wbrew pozorom, może być proste... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Domi99 44 Napisano Kwiecień 19, 2021 Kurczę też się zastanawiam. Jak jestem solo w życiu, to jest poukładane, jak tylko kręcą się jakies portki, zaraz problemy. Ale to ja tak mam. Chyba mam jakiś feler. Znowu noc nieprzespana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Domi99 44 Napisano Kwiecień 19, 2021 Chcę wierzyć, że to ja złych wyborów dokonuję. I dlatego się miotam. Daj Boni jakieś koty na pociechę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 19, 2021 No nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 19, 2021 2 minuty temu, Domi99 napisał: Chcę wierzyć, że to ja złych wyborów dokonuję. I dlatego się miotam. Daj Boni jakieś koty na pociechę. Nie mam teraz. Spieszę się. Wieczorem tu wejdź to znajdę jakieś koty albo kapibary. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 19, 2021 A chlopami się nie przejmujcie, bo to bez sensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza 70 Napisano Kwiecień 19, 2021 13 minut temu, Cisza napisał: Bo niektórzy strasznie, to komplikują. Wbrew pozorom, może być proste... Nie ma co płakać, trzeba naprostować:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Domi99 44 Napisano Kwiecień 19, 2021 7 minut temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: A chlopami się nie przejmujcie, bo to bez sensu. Tak mi powiedziała była juz teściowa - "chłopami się nie przejmuj, bo wszystkie chłopy to świnie, weź sobie kochanka. " Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 19, 2021 Jezu ciągle się spieszę. Miałam wstać o 3, wnuku zabij 🪓 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 19, 2021 Przed chwilą, Domi99 napisał: Tak mi powiedziała była juz teściowa - "chłopami się nie przejmuj, bo wszystkie chłopy to świnie, weź sobie kochanka. " Wie, co gada baba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 19, 2021 . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Domi99 44 Napisano Kwiecień 19, 2021 Boni, fenkju czekałam, czy kozie buzi da. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Domi99 44 Napisano Kwiecień 19, 2021 I sama nadstawiałam pyszczek do buziaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Kwiecień 19, 2021 27 minut temu, duży ogórek napisał: Wellcome Pyton . hellou pozdrawiam rosline doniczkowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Kwiecień 19, 2021 Good moaning! 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 19, 2021 2 minuty temu, Benniee napisał: Akurat przylazlas, my to mamy synchron XD Wiadomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 19, 2021 Bułku https://zapodaj.net/4e10d981a9bf3.jpg.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Domi99 44 Napisano Kwiecień 19, 2021 Miód na moje serce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 19, 2021 9 minut temu, Domi99 napisał: Miód na moje serce. Udana jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 19, 2021 2 minuty temu, Benniee napisał: Twój wnuk ma dziś wigor. Mogę wyslac trochę energii. Daj, bo będę dziś ćwiczyć na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 19, 2021 2 minuty temu, Benniee napisał: Przesyłam Jak poćwiczysz to daj znać czy się zmęczyłaś chociaż. Dam. Jak dożyję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 19, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Dożyjesz, nie cen siebie tak nisko Takie są fakty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 19, 2021 Lagun Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 19, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Ryz z curry jem właśnie, prawie nic dziś w gębie nie miałem. Jedz. Ty możesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Domi99 44 Napisano Kwiecień 19, 2021 29 minut temu, PrawiczekPzn napisał: Mówię stanowcze: NIE!!!NIE poprawnym SPOLSZCZENIOM!!!! Jak już coś, to "niepoprawnym" piszemy łącznie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach