BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 19, 2021 3 minuty temu, Benniee napisał: Widziałem jak gość w trzy miesiące zrobił mase i przypakowal ale żarł non stop. Masakra. Dość o żarciu i dietach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Domi99 44 Napisano Kwiecień 19, 2021 35 minut temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Udana jesteś Miałam coraz gorsze tygodnie, muszę odreagować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 19, 2021 3 minuty temu, Domi99 napisał: Miałam coraz gorsze tygodnie, muszę odreagować. U mnie mozna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 19, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Okej, kończę. Kawki babko? Piłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 19, 2021 2 minuty temu, Benniee napisał: Pyszna kawusia. Nogi wyciągnę i plecy odciążę. Niczym stary dziadyga. Ładna łysina. Taka dostojna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 19, 2021 1 minutę temu, Benniee napisał: Ostatnio mi chłop powiedział, że mam wysokie czoło i cisnął bekę, że to zakola. Nie mam zakoli, sprawił mi przykrość. A to cham. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 19, 2021 2 minuty temu, Benniee napisał: Taki komentarz w moją stronę kwalifikuje się do obcięcia języka. Nie chce mi się dziś już nic robić, też tak masz że jak siadasz na chwile to się rozleniwiasz do granic możliwości? O jezu no jeszcze chwila i przekroczę progi dzisiejszego dnia. https://zapodaj.net/a13d18ff4058e.jpg.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach