BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 20, 2021 Iks de. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w doopie 2138 Napisano Kwiecień 20, 2021 2 godziny temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Iks de. Wreszcie mogę powiedzieć, że lubię poezję. Czekam na kolejne rymowanki z zapartym tchem LOL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Kwiecień 20, 2021 2 godziny temu, samiec_mewy_srebrzystej napisał: Bandzior, widzę że muszę Cię wspomóc w tworzeniu wątków rozpoczynających dzień, bo na Agenta liczyć już nie można Tylko ciągle brakuje mi rymu... Jak brak rymu to nic z tego nie będzie iks de. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Kwiecień 20, 2021 Przed chwilą, eins 1 napisał: ELKA MARTWILIŚMY SIĘ O CIEBIE KTO SIĘ MARTWIŁ I DLACZEGO ? XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Kwiecień 20, 2021 1 minutę temu, eins 1 napisał: Ja i geje bo Cię nie było długo myśleliśmy że coś się stało Długo tzn ? Bo jeszcze koło 3 w nocy byłam , poza tym z gejami to ja jestem w kontakcie cały czas na priv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Kwiecień 20, 2021 1 minutę temu, eins 1 napisał: o godz 10 powinnaś być a Cię nie było Jak kurde powinnam być ? A co ja tu dyżury pełnie ? Poza tym to że się nigdzie nie udzielam to nie znaczy że mnie nie ma. A miałam jeszcze kilka rzeczy do zrobienia , między innymi załatwić bana kotarbie na nowe konto 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Kwiecień 20, 2021 (edytowany) 1 minutę temu, eins 1 napisał: Nie masz ale bez Ciebie to forum nie istnieje... Dziękuję za tępienie kotarby, trzeba chuuja wyjjebać z kafe w końcu Nie podlizuj się pravik bo o twoich występkach nadal pamiętam Edytowano Kwiecień 20, 2021 przez Elciaa29 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Kwiecień 20, 2021 1 minutę temu, eins 1 napisał: Było, minęło... Myślałem że już się nie gniewasz Ja się ku,rwa nie gniewam Ale pamiętać będę do końca życia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Kwiecień 20, 2021 52 minuty temu, Śląskiludek napisał: Jezu jaka ty jestes wulgarna i prostaczka fuj rzyg xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 20, 2021 9 godzin temu, samiec_mewy_srebrzystej napisał: Babka, widzę że już Ci ciąży obowiązek uruchamiania wątków rozpoczynających dzień (Agent się nieco op...ala jak widać :D), chyba będę Cię musiał jutro wspomóc (jak dość wcześnie wstanę) Tylko ciągle mam problem z tym rymem... Póki żyję coś wymyślę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 20, 2021 9 godzin temu, samiec_mewy_srebrzystej napisał: Bandzior, widzę że muszę Cię wspomóc w tworzeniu wątków rozpoczynających dzień, bo na Agenta liczyć już nie można Tylko ciągle brakuje mi rymu... Dam se radę. Śpij spokojnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Kwiecień 20, 2021 18 minut temu, samiec_mewy_srebrzystej napisał: No rym mam, ale się obrazicie Bez przesady , nie obrazimy się. To co tam za rym masz ? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToBezZnaczenia 577 Napisano Kwiecień 20, 2021 Bo mi się jeszcze łezka jeszcze w oku zakręci xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Kwiecień 20, 2021 7 minut temu, samiec_mewy_srebrzystej napisał: A jaki rym Ci pasuje do "Mewa nadlatuje"? Rozpoczynamy tradycyjnie od słowa "Wstawać", oczywiście To za to miał by ktoś się obrazić ? Hahahahah xD no bez jaj nikt się nie obrazi Jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Kwiecień 20, 2021 Wstawać fagasy, siodłać swe kootasy. Sorry, nie mogłam się opanować 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach