urszulanka 0 Napisano Kwiecień 20, 2021 Cześć! Poszukuję dobrej jakości materaca piankowego. Musi mieć zdejmowalny pokrowiec i być z dość twardej i gęstej pianki. Mój budżet to do 8000 zł. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polinka34 0 Napisano Maj 8, 2021 Polecam materace marki Curem, są piankowe i w budżecie. Ja swój pokrowiec piorę raz na dwa miesiące w temperaturze 40 stopni, zgodnie z zaleceniami. Mam model EXE i jest super wygodny, ma nawet certyfikat jakości (AEH-można sobie poczytać na czym takie coś polega) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miumio 0 Napisano Czerwiec 10, 2021 Widzę, że jest materace od Curem stają się coraz bardziej popularne. Sama mam Reg- twardsza wersja niż exe i sobie również bardzo chwalę. W tym budżecie cena jest jak najbardziej ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakienka2 0 Napisano Lipiec 5, 2021 Dnia 8.05.2021 o 20:04, Polinka34 napisał: Polecam materace marki Curem, są piankowe i w budżecie. Ja swój pokrowiec piorę raz na dwa miesiące w temperaturze 40 stopni, zgodnie z zaleceniami. Mam model EXE i jest super wygodny, ma nawet certyfikat jakości (AEH-można sobie poczytać na czym takie coś polega) Pozdrawiam a jak z gwarancją jeśli chodzi o ten materac? Chciałabym kupić ten model ale interesuje mnie też długi okres gwarancyjny bo mam złe doświadczenia z poprzednim materacem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach