Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Angie2k19

Czy wierzycie w tarota i wróżby od wróżek ?

Polecane posty

Hejka mam pytanko odnośnie stawiania tarota. Czy wierzycie w to ? Oglądacie filmiki na YT, na których wróżki czytają karty ? Bądź korzystacie z prywatnych czytań za, które płacicie ? Czy owe wróżby z wami rezonują i sprawdzają się ? Ja zawsze kiedy wybieram kartę to za każdym razem mówi prawdę o mnie  i o mojej sytuacji, doskonale ze mną rezonuje ( nie ważne jakiej wróżki kanał oglądam zawsze wychodzi to samo ). Kilka razy nawet sytuacje wyczytane z kart się sprawdziły. 

To zwykła psychologia,tak jak z horoskopem z gazety,który przeczyta kilka tysięcy osób I każda powie że się zgadza coś,ponieważ we wszystkim co czytamy szukamy podobieństw i potwierdzenia. Ja lubię ezoteryke, iching, czasem sprawdzam co karty powiedzą,ale tylko po to by pomóc sobie w podjęciu decyzji.

Powiem ci że tak naprawdę nie wiem co o tym myśleć. 

Mojej świętej pamięci mama miała swoją "firmę" i stawiała tarota. Miała dużo klientów i biznes się kręcił ponieważ "wszystko się zgadzało" 

Ale ja mam trochę zaciśnięty mózg więc dla mnie jest to takie na zasadzie ALE JAK TO? SKAD TO WIESZ 😆😆😆 

Gość _Mg
Dnia 21.04.2021 o 14:19, Angie2k19 napisał:

Hejka mam pytanko odnośnie stawiania tarota. Czy wierzycie w to ? Oglądacie filmiki na YT, na których wróżki czytają karty ? Bądź korzystacie z prywatnych czytań za, które płacicie ? Czy owe wróżby z wami rezonują i sprawdzają się ? Ja zawsze kiedy wybieram kartę to za każdym razem mówi prawdę o mnie  i o mojej sytuacji, doskonale ze mną rezonuje ( nie ważne jakiej wróżki kanał oglądam zawsze wychodzi to samo ). Kilka razy nawet sytuacje wyczytane z kart się sprawdziły. 

Nie wierzę w karty i wróżby.W numerologię wierzę i znaki zodiaku. 🙂 

Dobry klimat , zabawa w panią psycholog sterującą umysłami innych ludzi  Biznes kręci się dzięki naiwności maluczkich. Taka wróżka musi być wygadana, aby bez ustanku wciskać ludziom kit 🙂 
Zawsze to jakiś sposób na życie.

Są ludzie, którzy są w stanie zajrzeć w możliwości i zobaczyć, jak dalej potoczy się droga, którą podążamy (ale należy pamiętać, że mamy wolną wolę i jeśli chcemy, zawsze tę drogę możemy zmienić). Czy korzystają w tym celu z kart, czy z czegoś innego, to sprawa drugorzędna. 
Parę razy oglądałam „internetowe wróżki”, ale nie wierzę w ich przepowiednie, bo zwykle są skierowane do jednego ze znaków zodiaku. Raczej bardziej z ciekawości i aby wgłębić się w psychikę ludzi, którzy wierzą w takie rzeczy i nie umieją sami tworzyć swojej własnej przyszłości.

Nie wierzę w bajdurzenie księzy wiec po co mialabym dobrowolnie uciekać w magiczne bajdurzenie starych bab?