BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 21, 2021 Pytam się ja?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 21, 2021 3 minuty temu, Hrabia Kokarda napisał: W doopie To wyjmij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Kwiecień 21, 2021 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa K. 3 Napisano Kwiecień 21, 2021 Zero kultury i szacunku dla siebie i innych. Wulgaryzmem daleko nie zajedziesz nigdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 21, 2021 Przed chwilą, samiec_mewy_srebrzystej napisał: Babka, powiem Ci więcej: ten zaraz też tam wyląduje, znasz przecież modkę A niech się wali i kij jej w zęby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 21, 2021 Zawsze usuwa i blokuje, co nie powinna. Ja się staram i wymyślam rymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 21, 2021 Przed chwilą, samiec_mewy_srebrzystej napisał: I za to Cię Bandzior lubimy (o ku..., też mi zrymowało) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Kwiecień 21, 2021 Dokładnie tam. W dùpie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 21, 2021 1 minutę temu, Stała napisał: Dokładnie tam. W dùpie. Rozumiem fiksację analną, ale żeby temat tam wkładać? Nowy się panoszy czy stary na nowym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Kwiecień 21, 2021 2 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Rozumiem fiksację analną, ale żeby temat tam wkładać? Nowy się panoszy czy stary na nowym? Tam gdzie ciaśniej tam cieplej. Stary pryk fika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 21, 2021 2 minuty temu, Stała napisał: Tam gdzie ciaśniej tam cieplej. Stary pryk fika. To dobrze, że jeszcze może fikać stary. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 21, 2021 Nawet wnuka nie ma to cześć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 21, 2021 O BOMBLEKACH XDDDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 21, 2021 Wszystko wina szatana. I rodziców oczywiście. A pan ksiundz na egzorcyzmy marsz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 21, 2021 Wg. niego jesteś produktem bez duszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 21, 2021 Po wg nie ma kropki. Może i jestem. Jak zwał, tak zwał. Co za różnica, skoro i tak już tu jestem i egzystuję? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 21, 2021 Nie znam, nie oceniam. Dystans. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 21, 2021 Dziś border ugodowy? Szanuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 21, 2021 Ja i border. Chyba jak usiądziesz obok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 21, 2021 Co mnie to gunwo obchodzi zasadniczo? Whateva. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 21, 2021 Nie przypisuj mi swoich postawionych diagnoz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady S 93 Napisano Kwiecień 21, 2021 I gdzie mój? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 21, 2021 Mam cię gdzieś. Wyluzuj wora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Kwiecień 21, 2021 Spieszmy się czytać tematy, tak szybko odchodzą 🕯 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 21, 2021 Przed chwilą, Kulfon napisał: Spieszmy się czytać tematy, tak szybko odchodzą 🕯 Siodłania już nie będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Kwiecień 21, 2021 29 minut temu, Benniee napisał: Babko jestem mega zjarany pomóż mi Napij się soku pomarańczowego albo cytrynowego🧃 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach