Kaja009i 1 Napisano Kwiecień 23, 2021 Witam Wszystkie kobiety Pisze z zapytaniem czy któraś z Was tez tak miała i czy skończyło się rzeczywiście ciążą czy to może skoki hormonów. 11 kwietnia tego roku test owulacyjny dodatni i było „przytulane” 6 dni później przez kilka godzin zwijałam się z bólu tak jakby miesiączka miała nadejść i przestało. 2 dni później takie wypryski na dekolcie, ze nawet jako nastolatka tak nigdy nie miałam, dodam, ze od tego dnia kiedy mnie tak podbrzusze bolało ciągnie mnie do słodyczy mogłabym cały czas jeść coś słodkiego + jestem nerwowa miesiaczka powinna być w poniedziałek i będę sprawdzała. Miała któraś tak ze po stosunku tak podbrzusze bolało i skończyło się ciążą? dodam, ze zbadana byłam przed dniami płodami i nie mam żadnych infekcji, zapalenia przydatków itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna_kobieta 55 Napisano Kwiecień 23, 2021 A bolał cię ząb? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarlenaB 43 Napisano Kwiecień 23, 2021 1 godzinę temu, wolna_kobieta napisał: A bolał cię ząb? ale to tez zależy który Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna_kobieta 55 Napisano Kwiecień 23, 2021 9 minut temu, MarlenaB napisał: ale to tez zależy który Zależy który, to przy ustalaniu płci. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaja009i 1 Napisano Kwiecień 24, 2021 10 godzin temu, wolna_kobieta napisał: A bolał cię ząb? Nie zwróciłam na to uwagi szczerze mówiąc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna_kobieta 55 Napisano Kwiecień 24, 2021 5 godzin temu, Kaja009i napisał: Nie zwróciłam na to uwagi szczerze mówiąc No to kicha, bo to jest kluczowy objaw, bez tego nawet lekarz ci nie potwierdzi ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaja009i 1 Napisano Kwiecień 24, 2021 24 minuty temu, wolna_kobieta napisał: No to kicha, bo to jest kluczowy objaw, bez tego nawet lekarz ci nie potwierdzi ciąży. Ale mnie zszokowałaś od rana naprawdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 24, 2021 Czasami się zastanawiam czy kobiety mają wszystkie klepki dobrze wyprofowane pod kopułą. Każda ma inne objawy i ktoś ma wam wróżyć z opisywanych objawów czy jesteś w ciąży czy masz zatwardzenie? Żenada. Infantylizm totalny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach