Maja6057 1 Napisano Kwiecień 26, 2021 Hej. Uprawiałam wczoraj z chłopakiem petting. Były ruchy jak podczas normalnego stosunku lecz ja miałam bieliznę i dresy i również on bokserki i dresy. Lecz obawiam się, że mógł mieć trochę mokre dresy a ja raz przypadkowo usiadłam i byłam już naga a potem robił palcowke i, że mógł coś wsunac... Oraz tego, że potem ja byłam bez bielizny lecz on cisgle miał bokserki i dresy. Jakoś boję się, że miał coś na palcach i robiąc mi palcowke. Mam się obawiać o ciążę? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Kwiecień 26, 2021 Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maja6057 1 Napisano Kwiecień 26, 2021 No i też jak to ładnie ująć, robiłam mu ręka dobrze i poszłam do toalety załatwić się i dotknęłam ta ręka majtek. Jest ryzyko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Kwiecień 26, 2021 10 minut temu, Maja6057 napisał: No i też jak to ładnie ująć, robiłam mu ręka dobrze i poszłam do toalety załatwić się i dotknęłam ta ręka majtek. Jest ryzyko? Ryzyko jest naprawdę minimalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NaugthyBitch 180 Napisano Kwiecień 26, 2021 Tak, możesz być w ciąży, bliźniaczej w dodatku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helena188 13 Napisano Kwiecień 26, 2021 nie ma takiej opcji polecam na przyszłość antykoncepcję, ja używam diafragma caya kapturek naszyjkowy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pisces 73 Napisano Kwiecień 26, 2021 Ciąża na 100%, polecam Czechy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NaugthyBitch 180 Napisano Kwiecień 26, 2021 4 minuty temu, helena188 napisał: nie ma takiej opcji polecam na przyszłość antykoncepcję, ja używam diafragma caya kapturek naszyjkowy Żenująca reklama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maja6057 1 Napisano Kwiecień 26, 2021 To jak w końcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maja6057 1 Napisano Kwiecień 26, 2021 7 minut temu, Pisces napisał: Ciąża na 100%, polecam Czechy. Proszę sobie ze żartować jak to żarty . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pisces 73 Napisano Kwiecień 26, 2021 2 minuty temu, Maja6057 napisał: Proszę sobie ze żartować jak to żarty . To nie żarty, przez petting większa szansa na ciążę niż przez zwykły stosunek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach