wisnia90 0 Napisano Maj 2, 2021 Tesknie za Toba... Juz prawie od roku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 2, 2021 To z tobą te bdsmy uprawiała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 2, 2021 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 2, 2021 1 minutę temu, duży ogórek napisał: Kiedy skrobanka. Zapytała twoja stara w twoje 30 urodziny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wisnia90 0 Napisano Maj 2, 2021 To po co ogor udaje osobe za ktora tesknie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 2, 2021 Przed chwilą, wisnia90 napisał: To po co ogor udaje osobe za ktora tesknie? Ona jest majn! Wypjerdalac!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wisnia90 0 Napisano Maj 2, 2021 Dziecinne i zalosne jest wasze zachowanie. Piszecie takie glupoty z zazdrosci? Serio az tak Jej zazdroscicie, ze Ktos Ją pokochal? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 2, 2021 Ty jesteś nienormalny! Ale ja to ukrórcę, gdy wrócę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Maj 2, 2021 Dobrze bawicie się? Wyskakiwac każdy z dychy za fun moim kosztem, ale to raz dwa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 2, 2021 2 minuty temu, feliz navidad napisał: ogór mówił, że nie zmieniasz majt W twojej głowie ogóry mówią? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Maj 2, 2021 (edytowany) 4 minuty temu, feliz navidad napisał: ogór mówił, że nie zmieniasz majt Qrwa, ani nie mów! Przez pierwszy miesiąc jeszcze jakoś poddawały się, ale teraz tak zesztywniały, że to istna tortura🥺 Ale tyle w nich feromonów, że tęsknią za mną Edytowano Maj 2, 2021 przez Electra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty82 898 Napisano Maj 2, 2021 To co wolisz w końcu elektroda, ogórki czy wiśnie? bo sie pogubilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Maj 2, 2021 Naprdalajcie się, a ja będę kiedyś kochać i będę kochana. Wpadnę na Kafe podzielić się swoim szczęściem, no ale póki co możemy pośmieszkować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Maj 2, 2021 45 minut temu, wisnia90 napisał: Serio az tak Jej zazdroscicie, ze Ktos Ją pokochal Nawet było mi swojego czasu przykro, że nikt nigdy. Teraz jakoś nie mam z tym problemu. Może i dobrze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 2, 2021 2 minuty temu, feliz navidad napisał: jeden huk ta sama osoba Lalala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 2, 2021 Przed chwilą, feliz navidad napisał: masz ogora i siusiasz na stojoncom Ty naprawdę z piwnicy fritzla wyszłaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Maj 2, 2021 Przed chwilą, feliz navidad napisał: masz ogora i siusiasz na stojoncom Dlaczego rozpowiadasz moje tajemnice z priva? 🥺 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty82 898 Napisano Maj 2, 2021 5 minut temu, feliz navidad napisał: jeden huk ta sama osoba Nie wierze, nie da sie podrobić składni ogórka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 2, 2021 Przed chwilą, Qwerty82 napisał: Nie wierze, nie da sie podrobić składni ogórka Toć to sama woda i nawet w dūpę zapodać szkoda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Maj 2, 2021 2 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Toć to sama woda i nawet w dūpę zapodać szkoda. Jak arbuz, ale jego może warto? Spróbuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 2, 2021 Przed chwilą, Electra napisał: Jak arbuz, ale jego może warto? Spróbuj Zostanę z gruzem, gdy zabawię się arbuzem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Maj 2, 2021 1 minutę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Zostanę z gruzem, gdy zabawię się arbuzem. Dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 2, 2021 Przed chwilą, duży ogórek napisał: masturbuje się ogórkiem W pracy pod biurkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Maj 2, 2021 1 minutę temu, feliz navidad napisał: smacznej mizerii Palce lizać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 2, 2021 3 minuty temu, feliz navidad napisał: smacznej mizerii Ogór w śmietanie aż ci picza stanie. Palce lizać i nie wybrzydzać. Pozdrowienia od Wojciecha Bojlera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Maj 2, 2021 A co do tytułu... Jestem niczyja, nie jestem niczyim skarbem. Wierzę, że będę. Tak jak ktoś będzie moim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Maj 2, 2021 (edytowany) 8 minut temu, feliz navidad napisał: was Słaby cennik, ja bym go bardziej zastrzelila. To fakt, nie starczyłoby mu na pieluchy Swoją drogą niezły sqrwiel. Niech posłucha co Polki w Anglii odstawialy kilkanaście lat temu albo jak do Włoch/Niemiec opiekować się starszymi ludźmi wyjechały i już nie wróciły porzucając tym samym dzieci. Nasze się chwali, baaa.... Edytowano Maj 2, 2021 przez Electra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wisnia90 0 Napisano Maj 2, 2021 29 minut temu, Electra napisał: Nawet było mi swojego czasu przykro, że nikt nigdy. Teraz jakoś nie mam z tym problemu. Może i dobrze... Myslisz ze klamalem? Po co niby mialbym to robic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wisnia90 0 Napisano Maj 2, 2021 1 godzinę temu, Electra napisał: Dobrze bawicie się? Wyskakiwac każdy z dychy za fun moim kosztem, ale to raz dwa! Nie mam zamiaru tracic dychy za to, ze napisalem prawde... Do Ciebie naprawde od roku nie dociera to, ze na serio mi na Tobie bardzo zalezy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Maj 2, 2021 2 minuty temu, wisnia90 napisał: Myslisz ze klamalem? Po co niby mialbym to robic? Spoko, nie przeszkadzaj sobie. Kontynuuj, czekam z wypiekami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach