kosmoskosmos 30 Napisano Maj 2, 2021 Hej. Znacie? Obserwujecie? Wiecie może skąd tak egzotyczne nazwisko? Znalazłam jakieś stare wątki, ale się nie otwierają. Wyglądają na fajnych ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rozumiem słońce 64 Napisano Maj 3, 2021 Hehe egzotyczne to tam jest wszystko w zaleznosci od potrzeb profilu. Nazwisko i imie zmienili sobie sami,zeby bylo bardziej "trendy" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qlek123 25 Napisano Maj 3, 2021 10 godzin temu, kosmoskosmos napisał: Hej. Znacie? Obserwujecie? Wiecie może skąd tak egzotyczne nazwisko? Znalazłam jakieś stare wątki, ale się nie otwierają. Wyglądają na fajnych ludzi. oglądam i bardzo lubię mam ich karty i polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qrzaku 344 Napisano Maj 3, 2021 Lata temu oglądałam, jak jeszcze była w ciąży z tą młodszą dziewczynką. Później to wszystko poszło w jakimś innym kierunku i ich treści przestały mi odpowiadać więc odobserwowałam i zapomniałam o nich. Jak zobaczyłam ten wątek to weszłam na ich profil i dalej mi nie odpowiada więc zapewne już tam nie wrócę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozytywkaa 185 Napisano Maj 3, 2021 21 godzin temu, kosmoskosmos napisał: Hej. Znacie? Obserwujecie? Wiecie może skąd tak egzotyczne nazwisko? Znalazłam jakieś stare wątki, ale się nie otwierają. Wyglądają na fajnych ludzi. Marcin Piątek był DJem w USA i żeby było "łatwiej" zmienił sobie dane osobowe na Martin Harmony stąd żona i córki mają takie nazwisko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach