papryczka22 0 Napisano Maj 3, 2021 Nigdzie nie mogę znaleźć informacji ludzi którzy mieli podłożony gps w samochodzie. Między mną a moim facetem nie jest dobrze i zamiast porozmawiać podrzucił mi nadajnik gps. Co myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Maj 3, 2021 6 minut temu, papryczka22 napisał: Nigdzie nie mogę znaleźć informacji ludzi którzy mieli podłożony gps w samochodzie. Między mną a moim facetem nie jest dobrze i zamiast porozmawiać podrzucił mi nadajnik gps. Co myślicie? No niestety muszę go poprzeć życie mnie nauczyło żeby nie ufać kobietom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papryczka22 0 Napisano Maj 3, 2021 W taki sposób piszą przegrywy. Mialam nadzieję że ktoś mi pomoże jak ratować ten związek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Maj 3, 2021 5 minut temu, papryczka22 napisał: W taki sposób piszą przegrywy. Mialam nadzieję że ktoś mi pomoże jak ratować ten związek Mało jeszcze przeżyłaś mam 33 lata... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papryczka22 0 Napisano Maj 3, 2021 Ooo super ja mam 35 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Maj 4, 2021 30 minut temu, lsd napisał: napisz lepiej że masz 33 lata i jesteś prawiczkiem na utrzymaniu matki racja z portfelem kilkaset tysięcy złotych ale i tak więcej przezylem niż ona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Maj 4, 2021 35 minut temu, papryczka22 napisał: Ooo super ja mam 35 Nie da się już uratować stracił zaufanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Maj 4, 2021 3 minuty temu, lsd napisał: piszesz o pobycie w zakładzie psychiatrycznym? no to napewno mało kto ma takie przeżycia kiedy niby miałbym tam być? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Maj 4, 2021 4 minuty temu, lsd napisał: ostatnio? Latem 2020 Grałem i pisałem z futerko na privie, kiedy jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Maj 4, 2021 1 minutę temu, lsd napisał: wcześniej w czasach jak pisałeś na kowbo też byłeś w psychiatryku Nie bylem, co jeszcze wymyślisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Maj 4, 2021 2 minuty temu, lsd napisał: NIMFETKA pisała że byłeś Nie bredz nic takiego jej nie mówiłem nigdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Maj 4, 2021 1 minutę temu, lsd napisał: ale inni którzy cię znali z kowbo wiedzieli o tym, tak samo jak wiedzieli że jesteś... Nie jestem, niby co wiedzieli jak ja tam byłem cały czas bez żadnego odstępu czasowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Maj 4, 2021 2 minuty temu, lsd napisał: to już trzeba ich zapytać bo ja na kowbo nigdy nie pisałem ale podobno nieźle ci odpierrdalało tam mniej niż tobie tutaj to na pewno a ich i twpj ból düpy jest o portfel bo go udowodnilem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Maj 4, 2021 1 minutę temu, lsd napisał: niestety nikt tego nie potwierdza bo tak ich boli düpa spytaj boni dawalem np portfel z gotowka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Maj 4, 2021 2 minuty temu, lsd napisał: niestety nikt tego nie potwierdza byczy przerabial mojego screena z lokaty bankowej w meritum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Maj 4, 2021 Przed chwilą, lsd napisał: A tej gotówki było 10 zł które ukradłeś matce z portfelem spytaj ile było boni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach