MłodaMama 51 Napisano Maj 6, 2021 Witajcie. Na początku marca skorzystałam z usług fryzjerskich aby zejść z koloru czarnego na blond. Jak wiadomo nie wyszło to za pierwszym razem. Wyszłam od fryzjera z plamami. Włosów nie ruszałam aż do wczoraj. Rozjaśniałam je i wyszły bardzo jasne. Żółto/białe. Użyłam tonera ale on tak naprawdę nie pomógł. Nie widzę różnicy a używałam zgodnie z instrukcją. Planuje zrobić powtórkę z rozrywki. Rozjaśnić i użyć tonera. Czy może jednak użyć blond farby? Co byście zrobiły na moim miejscu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GoshaM 1 Napisano Maj 16, 2021 Przede wszystkim zafundowałabym włosom dobrą regenerację za pomocą odżywki, dopiero potem kolejne zabiegi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anianias 7 Napisano Marzec 28, 2022 Ja bym poszła w ultra blond na Twoim miejscu. Jak już zdecydowałaś sie na taką zmianę - to warto żebyś konsekwentnie zakończyła super efektem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach