Kamilsad 1 Napisano Maj 6, 2021 Jak skupić na własnym szczęściu jeśli przez wiele lat byłem nieszczęśliwy, a szczęśliwy byłem dopiero wtedy gdy byłem z tą osobą która niedawno właśnie mnie zostawiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Maj 6, 2021 Może to dziwnie zabrzmi gościu, ale to cenna rada Żyj z dnia na dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Maj 6, 2021 (edytowany) 1 godzinę temu, Kamilsad napisał: szczęśliwy byłem dopiero wtedy gdy byłem z tą osobą która niedawno właśnie mnie zostawiła Szczęśliwy musisz być w życiu i sam ze sobą. Szczęścia nie może Ci dawać ktoś, możesz jedynie dzielić swoje szczęście na pół. Inaczej to toksyczne podejście. Ogarnij życie, żeby być szczęśliwym, a potem myśl o związku. Edytowano Maj 6, 2021 przez Electra 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxii 67 Napisano Maj 6, 2021 1 minutę temu, Electra napisał: Szczęśliwy musisz być w życiu i sam ze sobą. Szczęścia nie może Ci dawać ktoś, możesz jedynie dzielić swoje szczęście na pół. Inaczej to toksyczne podejście. Ogarnij życie, żeby być szczęśliwym, a potem myśl o związku. dokładnie, najpierw zadbać trzeba o to by być szczęśliwym sam ze sobą żeby pokochać drugiego trzeba najpierw kochać siebie samego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Maj 6, 2021 Przed chwilą, maxii napisał: dokładnie, najpierw zadbać trzeba o to by być szczęśliwym sam ze sobą żeby pokochać drugiego trzeba najpierw kochać siebie samego Nic inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach