Olga09876 0 Napisano Maj 8, 2021 Cześć dziewczyny, bardzo proszę was o pomoc, ostatnio okres spóźnił mi się 6 dni po czym był bardzo skąpy, jeden dzień mocne krwawienie a później 2 tylko plamienia z krwią. Zrobiłam dwa testy jeden 2 dni po terminie miesiączki a drugi 12 dni po, czyli po tym ,,okresie,, ona negatywne. Otóż cały ten cykl badam szyjkę, w połowie cyklu była miękksza niż zawsze a śluz ciągnący, więc podejrzewam, że była to owulacja. Przyjmuje również luteinę na wyregulowanie okresu i dziś jest dzień kolejnej miesiączki. Wczoraj szyjka średnio wysoko i twarda, czuć zagłębienie na opuszek palca. Miałyście kiedyś taką szyjkę tuż przed okresem czy zawsze była nisko? Bo w tym cyklu zawsze albo byla wysoko albo średnio wysoko jeden dzień tylko ,, spadła,, na sam dół. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwusia 20 Napisano Maj 10, 2021 Ja generalnie tego nie sprawdzam jakoś specjalnie, ale skoro masz nieregularny cykl, to wypadałoby sprawdzać na jakimś pomocniczym urządzeniu do wyznaczania dni płodnych, np. Afrodyta Smart. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Maj 10, 2021 Nie wpychaj sobie palców, bo się infekcji nabawisz. Są inne metody sprawdzania cyklu, owulacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helena188 13 Napisano Maj 10, 2021 możesz użyć testu owulacyjnego Tester Afrodyta, polecam sprawdzone metody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takesugar 4 Napisano Maj 30, 2021 codziennie sobie tam wkladasz palce? no dziewczynoooo.......... wez zainwestuj lepiej np w tester afrodyty i tak sie badaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarsaqw 48 Napisano Maj 31, 2021 Samobadanie jest okej, ale widać , że i tak nie masz pewności, co do wyników swoich badań. Lepiej kontrolować cykle na jakimś urządzeniu pomocniczym. Ja chwalę sobie profesjonalny monitor cyklu Cyclotest MyWay. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach