Gość Benniee Napisano Maj 9, 2021 (edytowany) Możecie się dorzucać, jeśli nie, cała nitka dla mnie. Utwory zostały dobrane z niezwykłą uwagą. Edytowano Maj 9, 2021 przez Benniee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 9, 2021 dla tych co mają rodziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 9, 2021 dla zasiedziałych zyebow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 9, 2021 dla nieszczesliwie zakochanych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 9, 2021 i dla sraki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 9, 2021 dla napalonych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 9, 2021 dla aseksualnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 9, 2021 spjerdlaj klasyk sokol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 9, 2021 i na dzien dobry, bo nowy dzien jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 9, 2021 srakówa nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 9, 2021 Usuńcie ten wątek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Maj 9, 2021 Jutro poslucham, bo dzisiaj padam. Fajny jest serial na Netflixie "Sexyfy". Czy jakos tak. W kazdym razie ogladalam, a teraz ide spac. Dobranoc moje kochane "przegrywy" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 9, 2021 Nie musicie nic słuchać XD dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 9, 2021 Creep tez miało być. Dziękuje za dopełnienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 9, 2021 To tez zayebiste. Dobra idę. Nara przegrywy, trzymajcie się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danger 122 Napisano Maj 9, 2021 I klasyk dla nastolatków: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 9, 2021 1 minutę temu, 90%cacao napisał: O ! (a myślałam, ze nie ma) Też tak myślałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 9, 2021 Przed chwilą, jebbac cweela usuwamy spam napisał: boże tragedia 12 postów pod rzad śmieec sam do siebie napisał. Jestem tyle lat na kafe i takiego przegrywu tutaj jeszcze nie widziałem Opijałem mój tragiczny pseudozwiazek wiec należało mi się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 9, 2021 2 minuty temu, 90%cacao napisał: e huehue? Sugerujesz, że mam się uśmiechać? Spróbuje, z lekkim kacem ale spróbuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 9, 2021 1 minutę temu, 90%cacao napisał: heheheh Może Cię to zmartwi lub nie, ale z czasem coraz mniej człowiek takie rzeczy "opija" otrzepujesz sie i idziesz dalej Nie martwi, raczej pociesza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 9, 2021 2 minuty temu, jebbac cweela usuwamy spam napisał: To wyznanie milosci w moją stronę kloszarda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Maj 9, 2021 Z dedykacją dola forumowych don Juanów. Kit z tym, że nie pasuje do reszty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 9, 2021 1 minutę temu, agent of Asgard napisał: Z dedykacją dola forumowych don Juanów.Kit z tym, że nie pasuje do reszty. Franek Kimono zawsze jest na miejscu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 9, 2021 6 minut temu, 90%cacao napisał: Czasem nie pozostaje nic innego Ironizowanie sytuacji to mój chleb powszedni, co innego ze szczerym uśmiechem. Bądźmy szczerzy w emocjach. Dziś mam dobry dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 9, 2021 2 minuty temu, 90%cacao napisał: Wiem. Mój kiedyś też Czyli jest nadzieja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 9, 2021 Przed chwilą, 90%cacao napisał: Na co? Na większą szczerość wobec siebie i otoczenia bez zbędnych ceregieli i rabanu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Maj 9, 2021 8 minut temu, 90%cacao napisał: Zauważyłam już dawno, że często szczerość wobec otoczenia ma 2 rodzaje finału: zostajesz z garstką ludzi (co akurat mi bardzo odpowiada) , którzy naprawdę Cię lubią za to jaka jesteś, a nie jaka NIE jesteś. I drugi finał: ludzie się Ciebie boją, bo czują sie niekomfortowo z faktem, że w każdej chwili możesz coś "wypalić" na temat sytuacji, na co nie są w danej chwili gotowi i b ędzie stypa Ale ja i tak nie znalazłam lepszej alternatywy niż to, wiec poki co sie tego trzymam Jest trzecia opcja, prawdziwa. Internet, to ekwiwalent dwóch pierwszych fałszywych opcji i gdyby nie forum musiałbyś gadać do siebie, a tutaj ludzie są zmuszenie z tobą przebywać. Nie odpisuj, nie chcę cię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach