Onna.3. 281 Napisano Maj 11, 2021 Tak jak w temacie powyżej. Co sądzicie o obecnych odcinkach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Maj 11, 2021 Kiedyś oglądałem m jak miłość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onna.3. 281 Napisano Maj 11, 2021 1 minutę temu, Argen napisał: Oglądam. A te nowe to już chyba tylko z przyzwyczajenia. Kiedyś były lepsze, więcej akcji. Jestem tego samego zdania, choć teraz te odcinki z Cyrwusem gdzie gra wójta są bardzo zabawne. Czekam na dalszy rozwój akcji, może Dominiczka będzie miała z nim romans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onna.3. 281 Napisano Maj 11, 2021 Temat jest o ,,Pierwszej miłości'' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 11, 2021 Widzę, że jesteś fanką seriali. A wątki tam są straszne. Jedyne, co to doktor Adam z leśnej góry jest wart mojego wzroku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onna.3. 281 Napisano Maj 11, 2021 2 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Widzę, że jesteś fanką seriali. A wątki tam są straszne. Jedyne, co to doktor Adam z leśnej góry jest wart mojego wzroku. Tak jestem, a który to Adam, brat Marcina, tego strażaka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 11, 2021 Przed chwilą, Onna.3. napisał: Tak jestem, a który to Adam, brat Marcina, tego strażaka? Ten z brodo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onna.3. 281 Napisano Maj 11, 2021 Przed chwilą, BoniBluBabciaBandzior napisał: Ten z brodo. Dzięki, wiem już który Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Maj 11, 2021 Seriale o służbie zdrowia są hańbą i potwarzą dla tych którzy je oglądają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 11, 2021 3 minuty temu, Druhu napisał: Seriale o służbie zdrowia są hańbą i potwarzą dla tych którzy je oglądają. Wracaj na plebanię zarywać do babci Józi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Maj 11, 2021 1 minutę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Wracaj na plebanię zarywać do babci Józi. A ty dlaczego lubisz seriale o służbach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 11, 2021 Przed chwilą, Druhu napisał: A ty dlaczego lubisz seriale o służbach? Tanczę w połszpagacie aż zgubiłam gacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Maj 11, 2021 (edytowany) 32 minuty temu, Onna.3. napisał: Tak jak w temacie powyżej. Co sądzicie o obecnych odcinkach? Oglądałem, ale player teraz kosztuję 5 zł. więc może Leżak mnie poratuję Ps. A tak serio, dawno i nieprawda niestety Edytowano Maj 11, 2021 przez NieznajomyOn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Maj 11, 2021 3 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Tanczę w połszpagacie aż zgubiłam gacie. A nie myślałaś żeby je sobie powiększyć w leśnej górze, u Adama? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Maj 11, 2021 1 minutę temu, Leżaczek napisał: Nadał promocja? Normalnie było 15zł/mc właśnie oglądam mode na sukces kupiłem na promocji 30 rok. To nieźle, bo mi wyskoczyło 30 za mce i nie stać mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToBezZnaczenia 577 Napisano Maj 11, 2021 Nie odkąd nie ma pierwszego Pawła, czy jak mu tam było. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Maj 11, 2021 3 minuty temu, Leżaczek napisał: 15 z reklamami, 30 bez reklam bez promocji jakoś tak To gdzie kupujesz na Allegro ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Maj 11, 2021 1 minutę temu, Leżaczek napisał: Normalnie na stronie player była promocja 30 rok normalnie 180 i kupiłem blikiem Kurdę za rzadko sprawdzam, brak czasu niestety.A teraz coś przeleciało mi w necie o 2.5 zł prawda to ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Maj 11, 2021 Luzik, dzięki za cynk Leżak . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2000 Napisano Maj 11, 2021 Nie oglądam, ale wiem że Marysia dorobiła się siostry bliźniaczki : ) i ta druga nie jest tak słodka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorcia123 12 Napisano Maj 11, 2021 1 godzinę temu, Onna.3. napisał: Tak jak w temacie powyżej. Co sądzicie o obecnych odcinkach? Oglądam (od pierwszego odc.) na bieżąco, faktycznie teraz to bardziej przyzwyczajenie. Nie mogłam przeżyć wątku z bliźniaczką i że Palkowska to ich matka. No kuźwa kto to wymyślił? A teraz dobija mnie... Michałek i Grażynka! Tragedia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach