Onna.3. 281 Napisano Maj 14, 2021 2 minuty temu, TakaJedna napisał: Top 3: 6,5,10... Najmniej atrakcyjny wedlug mnie to numer 2. Fajnie, że jesteś Cieszę się, że masz swoje typy na tej liście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onna.3. 281 Napisano Maj 14, 2021 2 minuty temu, TakaJedna napisał: Top 3: 6,5,10... Najmniej atrakcyjny wedlug mnie to numer 2. Masz rację 2 wcale nie przyciąga uwagi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onna.3. 281 Napisano Maj 14, 2021 Taka Jedna Czy pan nr 6 to był ten sam w poprzedniej sondzie, który Ci się podobał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Maj 14, 2021 (edytowany) https://ibb.co/bv001xVhttps://ibb.co/JkHMGgGhttps://ibb.co/Kz3nB2Vhttps://ibb.co/Dz6msGjhttps://ibb.co/jhyQdM4 To je to Edytowano Maj 14, 2021 przez Electra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onna.3. 281 Napisano Maj 14, 2021 3 minuty temu, TakaJedna napisał: A Tobie ktory mezczyzna podoba sie najbardziej i ktory najmniej? Faceci z dluzszymi wlosami kub ciemna karnacją odpadają. Mi najbardziej podoba się 6 i 7, a najmniej 1 i 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Maj 14, 2021 (edytowany) Ryan Eggold? Drogie panie, to jest na przykład creme de la creme Basista RLO Dor.ocinki Moje klimaty Edytowano Maj 14, 2021 przez Electra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onna.3. 281 Napisano Maj 14, 2021 1 minutę temu, Electra napisał: Ryan Eggold? Drogie panie, o jest na przykład cream de la cream. Ale jego tutaj nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Maj 14, 2021 1 minutę temu, Onna.3. napisał: Ale jego tutaj nie ma Wszyscy tacy sami 🥺 daj zjawiskowych facetów, nie ma żadnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onna.3. 281 Napisano Maj 14, 2021 2 minuty temu, Electra napisał: Wszyscy tacy sami 🥺 daj zjawiskowych facetów, nie ma żadnego Każdy jest na swój sposób wyjątkowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Maj 14, 2021 (edytowany) 6 minut temu, Onna.3. napisał: Każdy jest na swój sposób wyjątkowy Ani jeden zjawiskowy, ani jeden czarujący. Pokaż mi oczy w których utone. Pokaz mi szelmowski uśmiech który mnie ujmie. Nie chce tego co proponujesz Albo śmiejące się oczy, które podczas uśmiechu robią się mniejsze i obłędnie słodkie. To je to. A nie Klata jak u pirata i dobry look. Edytowano Maj 14, 2021 przez Electra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onna.3. 281 Napisano Maj 14, 2021 5 minut temu, Electra napisał: Ani jeden zjawiskowy, ani jeden czarujący. Pokaż mi oczy w których utone. Pokaz mi szelmowski uśmiech który mnie ujmie. Nie chce tego co proponujesz Albo śmiejące się oczy, które podczas uśmiechu robią się mniejsze i obłędnie słodkie. To je to. A nie Klata jak u pirata i dobry look. Twój ostatni komentarz mnie rozbawił (chodzi o tę klatę) No cóż jeśli nie masz tutaj nikogo w swoim typie to bardzo mi przykro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Maj 14, 2021 3 minuty temu, Onna.3. napisał: swoim typie Nie mam typu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onna.3. 281 Napisano Maj 14, 2021 1 minutę temu, Electra napisał: Nie mam typu Każdy z nas jakiś tam ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gretta_ Napisano Maj 14, 2021 1 godzinę temu, Onna.3. napisał: Dziewczyny, który z tych panów podoba wam się najbardziej? Żaden. Paweł Deląg. Z młodszych aktorów Mikołaj Roznerski. Dwa przeciwieństwa. Roznerski ma w sobie takie coś czego nie umiem określić. I Stefano Terrazino Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Maj 14, 2021 2 godziny temu, Onna.3. napisał: Każdy z nas jakiś tam ma Nie zgodzę się z Tobą. Dlaczego? W teorii (jeśli nie znam faceta) szybciej wpadnie mi w oko brunet, a w życiu najbardziej rozbroili mnie ( uważałam za szalenie uroczych) blondyni. W teorii? No mógłby być duży a w życiu na żebrach mogłabym się nauczyć liczyć Podobają mi się miękkie brzuszki, a w życiu głaskałam szesciopaka albo mięśnie skośne. W technikum przez 5lat, gdy widziałam średniego wzrostu rudego chłopaka, mówiłam dziewczynom, że to nie możliwe by mieć w sobie taaaakie coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onna.3. 281 Napisano Maj 15, 2021 11 godzin temu, Gretta_ napisał: Żaden. Paweł Deląg. Z młodszych aktorów Mikołaj Roznerski. Dwa przeciwieństwa. Roznerski ma w sobie takie coś czego nie umiem określić. I Stefano Terrazino Echh dziewczyny. Wstawiłam takich przystojniaków, a Wy jeszcze wybrzydzacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onna.3. 281 Napisano Maj 15, 2021 (edytowany) 8 godzin temu, Electra napisał: Nie zgodzę się z Tobą. Dlaczego? W teorii (jeśli nie znam faceta) szybciej wpadnie mi w oko brunet, a w życiu najbardziej rozbroili mnie ( uważałam za szalenie uroczych) blondyni. W teorii? No mógłby być duży a w życiu na żebrach mogłabym się nauczyć liczyć Podobają mi się miękkie brzuszki, a w życiu głaskałam szesciopaka albo mięśnie skośne. W technikum przez 5lat, gdy widziałam średniego wzrostu rudego chłopaka, mówiłam dziewczynom, że to nie możliwe by mieć w sobie taaaakie coś. No tak, słyszałam taką teorię, że w głowie ma się jakiś tam typ, a w życiu często wybieramy jego przeciwieństwo. Wielokrotnie czytałam o tym w necie, ale w rzeczywistości nie spotkałam się jeszcze z takim zjawiskiem. Jestem zdania, że powinno wybierać się kogoś, kto się nam spodoba zarówno i z wyglądu jak i zachowania Ale nie o tym temat. Edytowano Maj 15, 2021 przez Onna.3. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onna.3. 281 Napisano Maj 16, 2021 Kobitki wybrać sobie, z którym byście się umówily? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 16, 2021 Z kijanu chcę się umówić na jedzenie bułki na ławce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onna.3. 281 Napisano Maj 16, 2021 1 minutę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Z kijanu chcę się umówić na jedzenie bułki na ławce. Pisalaś, że pan nr 8 Ci się podoba, pamiętam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 16, 2021 Cudowny jest na tym kole. Taki naturalnie męski. https://zapodaj.net/fd617e57b6b7c.jpg.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onna.3. 281 Napisano Maj 16, 2021 Przed chwilą, irukangi napisał: Czego nie rozumiesz ? Temat "chwycił" to ciach . A za jakiś czas wróci ale autorem będzie Prze... lub inny geniusz . I temat będzie "wisiał" do znudzenia . No właśnie dlaczego on to robią, nie rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onna.3. 281 Napisano Maj 16, 2021 Boni pisała o nim: https://ibb.co/6801JwG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 16, 2021 A ja przecież żartowałam...nie gustuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onna.3. 281 Napisano Maj 16, 2021 Przed chwilą, irukangi napisał: Może dla atencji? Może potrzeba dowartościowania? Może chce udowodnić że to on jest geniuszem ? Chol/era go wie. W nosie z nim. Jesli jesteś kobietą proszę wypowiedz się w temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onna.3. 281 Napisano Maj 16, 2021 Przed chwilą, BoniBluBabciaBandzior napisał: A ja przecież żartowałam...nie gustuję. No nie udawaj, przecież wiem, że Ci się podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 16, 2021 1 minutę temu, Onna.3. napisał: No nie udawaj, przecież wiem, że Ci się podoba Niech i tak będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onna.3. 281 Napisano Maj 16, 2021 1 minutę temu, irukangi napisał: Przykro mi jestem/byłem facetem. Spoko, nie wiedzialam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onna.3. 281 Napisano Maj 16, 2021 1 minutę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Niech i tak będzie. A co myślisz o panu nr 2? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 16, 2021 Przed chwilą, Onna.3. napisał: A co myślisz o panu nr 2? Nic nie myślę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach