marchewka3333 7 Napisano Maj 15, 2021 (edytowany) 5 minut temu, Stała napisał: Pomyślę. Ignor marchewka3333. Pyskata jędzo. Dawno mnie tak miło nikt nie nazwał:P Masz plusa dyletantko Edytowano Maj 15, 2021 przez marchewka3333 s 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Maj 15, 2021 1 minutę temu, marchewka3333 napisał: Dawno mnie tak miło nie nazwał:P Masz plusa dyletantko No. Zrozumiałaś. Super. Odignorowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marchewka3333 7 Napisano Maj 15, 2021 Przed chwilą, Stała napisał: No. Zrozumiałaś. Super. Odignorowana. hahaha mama mówiła że życie lekkie nie będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Maj 15, 2021 Przed chwilą, marchewka3333 napisał: hahaha mama mówiła że życie lekkie nie będzie Mama zawsze dobrze radziła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marchewka3333 7 Napisano Maj 15, 2021 Przed chwilą, Stała napisał: Mama zawsze dobrze radziła. Ponoć śliwki i śmietana złe połączenie ! Ale doradzanie na wyczucie jeszcze gorsze:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Maj 15, 2021 9 minut temu, marchewka3333 napisał: Ponoć śliwki i śmietana złe połączenie ! Ale doradzanie na wyczucie jeszcze gorsze:P Już wiesz czego nie robić w kontakcie ze mną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marchewka3333 7 Napisano Maj 15, 2021 Przed chwilą, Stała napisał: Już wiesz czego nie robić w kontakcie ze mną. Nie strofuj mnie ! śliwek nie dostaniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Maj 15, 2021 1 minutę temu, marchewka3333 napisał: Nie strofuj mnie ! śliwek nie dostaniesz Ależ ja nie chcę mieć nic wspólnego z tobą. Ani od ciebie. Odjeżdżam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marchewka3333 7 Napisano Maj 15, 2021 9 minut temu, Stała napisał: Ależ ja nie chcę mieć nic wspólnego z tobą. Ani od ciebie. Odjeżdżam. 9 minut temu, Stała napisał: Ależ ja nie chcę mieć nic wspólnego z tobą. Ani od ciebie. Odjeżdżam. Won pomiocie szatana:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach