Zakochana w M. 0 Napisano Maj 16, 2021 Kocham swojego doktorka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 16, 2021 Znowu kiciuś Maciuś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zakochana w M. 0 Napisano Maj 16, 2021 Przed chwilą, BoniBluBabciaBandzior napisał: Znowu kiciuś Maciuś Nieee. Nie znam człowieka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 16, 2021 Kiciuś to nie człowiek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zakochana w M. 0 Napisano Maj 16, 2021 Przed chwilą, BoniBluBabciaBandzior napisał: Kiciuś to nie człowiek. Tak? To kim, czym jest ten Twój Kiciuś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 16, 2021 1 minutę temu, Zakochana w M. napisał: Tak? To kim, czym jest ten Twój Kiciuś? Nie mam chcę niebieskiego z pomarańczowymi oczami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToBezZnaczenia 577 Napisano Maj 16, 2021 Jemu to powiedz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zakochana w M. 0 Napisano Maj 16, 2021 1 minutę temu, ToBezZnaczenia napisał: Jemu to powiedz. Powiem. Oczywiście, że powiem przy najbliższej sposobności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToBezZnaczenia 577 Napisano Maj 16, 2021 2 minuty temu, Zakochana w M. napisał: Powiem. Oczywiście, że powiem przy najbliższej sposobności. Powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zakochana w M. 0 Napisano Maj 16, 2021 3 minuty temu, ToBezZnaczenia napisał: Powodzenia. Dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zakochana w M. 0 Napisano Maj 16, 2021 Choć, nie sądzę żeby trzeba mi było życzyć powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach