Ankaxxx91 0 Napisano Maj 17, 2021 Mieszkam w domu jednorodzinnym na parterze z mężem, dzieckiem i mamą, brat z rodziną mieszkają na piętrze. Moja mama ma 1/3 domu , ja 2/3, brat zrzekl się domu na rzecz dzialki budowlanej( z mama zrzeklysmy się dzialki), z bratową nie da się żyć, nie sprząta wspólnego wejścia, trzaskanie drzwiami, głośne tupanie, wystawianie klatki z chomikami na noc na korytarz przy schodach,spraszanie dzieci, te biegają, wrzeszczą (7 dzieci), na zwrócenie uwagi slysze:nie przesadzaj, zamknij drzwi l, nie ma ciszy nocnej i znowu zaczynasz. Pyskuje do mojej mamy, obgaduje przy sąsiadach i dlatego z nami nie gadają, pies szczeka az w uszach dzwoni jak ktoś wchodzi i schodzi po schodach, dzieck spać nie moze. Chcemy się ich pozbyć, miał ktoś taka sytuację? I jeszcze jedno:jeśli brat wyremontowal 10 lat temu pietro na mieszkanie i zrzekl się części domu czy będę musiała mu coś płacić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Maj 17, 2021 Czyli wziął działkę ale się nie wyprowadził? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ankaxxx91 0 Napisano Maj 17, 2021 Mają się budować, niestety papierologia i pozwolenia wszystko trwa, dopiero na jesień. Święty by z nimi nie wytrzymal pod jednym dachem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach